Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gucci

ahojky chrustik mala by si ist do Interklinik (www.interklinik.sk)/ fakt super doktori aj personal cena je podla mna uplne v pohode(pozri si na webe cennik), prostredie prijemne, vsetko je super.....s vysledkom budes spokojna, ja som na 1000 000% spokojna teraz mam pekne plne trojky a vyzeraju ako od prirody:o)))

mika1821

dracica prosimta mozes aj mne na mail,poslat popis cesty k tvojmu novemu sebavedomiu?kde si si to dala spravit,za kolko,..atd...dakujem velmo pekne:) mika1821@hotmail.com

bejka

silvia a...Jeny....dakujem za odpoved...mozme aj cez mail...ale inak byvam v Nitre...takze mozme aj niekde na kave....bejci@orangemail.sk

zuzika6

Ahoj Dracica,tak gratulujem.Je to super ako sa z toho tešiš.Aj ja už chcem.Prosim Ta,ak si najdeš čas, napiš mi prosim na zuzika6@centrum.sk-kolko si čekala na termin,ten dr,Lehocky je v BB, kolko Ta to vyšlo atd...Dakujem Zuzika

dracica

dada ahoj tak vela stastia a neboj jedine co ta bude boliet je chrbat a troska to bude palit ale to je nic a poslem ti foto len sa to musim naucit ako mam to vo fotaku tak ze skusim nieco a ake ti idu dat? zalezi aj podla postavy a ako si chuda,ja som vysoka160 cm a vazim49 tak ze mne nehrozili nejake velke lebo to by kazdemu bolo jasne ze to nie je priroda a to som nechcela,a mozno ked si na ne zvyknem budu sa mi zdat male ale to asi vsetkym ktore to uz mame za sebou tak sa neboj

dracica

modroocka55 dakujem ja mam 235 ml a je to dost chcela som viac ale som rada ze to je takto ,lebo ja som mala jednotky tak teraz mam riadne bombule ale nic ma neboli len som slaba a sem tam mi pride troska nevolno ale super nic neboli a operoval ma lehotsky primar je sikula perfektne rucicky uz som nahovorila aj segru som stastna a stale nemozem tomu uverit ja som od radosti plakala je to super pocit tesim sa