Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

dada,
ani ja si nemyslim ze to je vela ja mam 163 cm a 47 kg a prsia 275 pod svalom a vobec si nemyslim ze je to vela .Prsia boli po operacii trochu opuchnute tak som vravela ze su velke a ked odpuchli hned som povedala ze som si mohla dat vacsie a urcite by to boli 300 az 320 ,takze sa neboj.

Livaa

dracica
prispej svojimi fotkami na stranku kde mame svoju galeriu fotiek co sme po a uvidis ze niektore maju aj ovela viac ml a je to v pohode,zalezi od postavy a povodnych prs kolko si mozes dovolit

silvia a

Dracica,
ked jej to odporucil Mladek tak urcite nebudu velke!! Mne prsia robil a trvdil ze budu take ako chcem,mam 350ml a nepovedala by si ze tam tolko mam,ti co ma videli si ani nevsimli zmenu! Mladek robi prsia iba k postave,on je zasadne proti velkym prsiam!!vsetko zalezi iba od samotnej postavy,neviem ci mas pristup na rajce,ak nie poslem ti moju fotku a neuveris ze tam je tolko ml!! predtym som mala slabe dvojky

dracica

kocky zmerajte si objem ml do sackov ale cistu vodu bez vzduchu,dajte si to do podprsenky bez vystuze a do velkosti ktoru chcete napr.ja som mala pred operaciou 75b teraz mam 75c ale bez vystuze je ine ked je podprda vystuzena a bez vtedy sa rozhodnete a takto radia aj doktori

dracica

ahoj dada tak to budes mat hrozne velke a neprirodzene ja ich mam teda velke ale ty to budes mat ku svojej postave obrovske porozmyslaj este a chces predsa aby vyzerali prirodzene,ak sa niekde objavis s 300 ,315 tak kazdemu bude jasne ze to priroda nezariadila a si dost chuda tie prsia ta este zuzia a tie tvoje co si chces dat to bude pecka ale riadna ale ked si rozhodnuta tvoja vec poviem ti ,ze 250 budes mat velke keby si si dala tak co ti spravia300?

bejka

silvia a....este nie,caka ma to v decembri,ale bola som rozhodnuta pre Mladeka ale po tychto vasich informaciach co ste tu pisali ma presla aj chut...asi pojdem do tej BB....:-)

dada

ahoj dracica
dakujem za povzbudenie budem to potrebovat....sme presne tej istej postavy mam 160 cm a 49 kg...budem mat 300-315ml stredny profil anatom. mentor....a to som chcela az 350ml. ale dr. sa nechcel dat ukecat...stale mam pocit ze budu male ale ked ty mas 235ml. a su ok tak som strasme zvedava na mail...

ivica

silvia a, dala si dobry mail?, mas dve adresy?, alebo ti za tym "hladaj" nieco chyba?! Nie ze ti budeme posielat nejake nemravnosti vratane nasich fotiek a pridu niekomu inemu...:-))