Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

janiq
aj ja tam mam tiez fotky,ale my tu na zdravi co sme dievcata mame vlastnu stranku na rajce,ked chces posli mi fotky na mail a uvidis sama

modroocka55

cheequix,
ja som spokojna ,som dva mesiace po a vsetko je super.Operacia prebehla ok a tie kontroly -to je asi u kazdeho dr rovnakeze uz Ta len tak prebehne este som nepcula nikoho ze by si nejak zvlast chvalil kontroly vsak zato uz peniaze nedostavaju tak naco sa trapit ...

olivia333

aha a este som sa chcela spytat na cenovu relaciu...ak chcem velmi kvalitne prsia a aj doktora, co ma to bude asi stat?

olivia333

caute, chcela by som sa opytat na nejakeho doktora co operuje dobre...a potom budem mat len 19 rokov nieje operacia v tomto veku este nevhodna?...kuem do predu

cheequix

Pre Modroocko: ja som bola u Cervena na konzultacii, aj termin som si dala (presne 15.11. pred rokom). Ale na polsednu chvilu som cukla:-( Ako si s nim spokojna?

Pegy

Baby ktore sa neviete rozhodnut a chcete vydiet ako by vyzerali vase prsia po zakroku tu mate par stranok kde si mozete porovnat vase prsia pred zakrokom a ako by vyzerali po vlozeni impl.v danej velkosti.Aj ja som sa takto rozhodovala a vzdy sa tu daju najst podobne prsia tym vasim,aj podobna postava Tak vela stastia a dufam ze som niekomu aj pomohla. forums.implantinfo.com ,www.justbreastimplants.com ,www.loveyourlook.com ,www.breastimplants411.com

janiq

dracica: absolutne sa neda povedat, na kom budu 300 ml alebo ine vyzerat velke alebo male. Zavisi to od mnozstva faktorov ako napr. vaha, vyska, stavba tela, sirka ramien, hrudniku a pomeru tuku a svalstva a mnoho inych. Ja mam 170 cm, 52 kg a implantat 405 ml. A vyzeraju ako na inych babach 300 ml. A videla som mnozstvo fotiek, kde by sa ti pohladom ani nahodou nepodarilo trafit velkost implantatov :), aj sam moj doktor povedal, ze moje 405 vyzeraju ako 300 ml.... mam slabe trojky (dajme tomu ze trojky) takze je zbytocne sa tu bavit o tom, co je malo alebo vela :). A viem o com hovorim, mam za sebou uz druhu operaciu, lebo prvykrat som sa nechala, bohuzial, ukecat od doktora v BB na objem 240 ml, co mi neurobilo ani poriadne dvojky. Pekny vecer