Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Questioms ak chces mat dietatko tak s tou operaciou pockaj,ved to hadam tak nesuri,Ja som si tiez dala az po detoch ,nijaky lekar ta od toho nebude odhovarat ale prsia sa dost brutalne nalievaju mliekom a myslim ze to moze ovplivnit konecny tvar prs ak uz tam mas aj silikon samotnemu kojeniu to vraj neskodi.

jeny

silvi...v piatok ma to čaká aj budem mať 350ml..koľko si bola pred opáciou v nemocnici...a čo si brala po operácii nejake lieky na stlmenie bolesti a kedy si platila

questions

ahojte baby,kedze tato stranka je prilis dlha aby som citala vsetko..chcem sa len opytat znale.. urcite chcem operaciu..ale zaroven asi na buduci rok sa zacnem sanzit aj o babatko a bojim sa,ze je tam nejaka sanca,ze nebudem most kojit.inak ma od operacie nic ine neodradza..ale kedze babtko moze trvat splodit dlho..tak by som chcela opeaciu aj pred.ale toto jedno ma velmi odradza..poradte prosim..dakujem za kazdy nazor

ivica

silvinka neblazni, to ja len teoreticky trenujem....a dnes len tricko, bluzka, sako...hadam do leta bude dost casu uverit ze mam prsia a ze uz sa nemusim zahalovat a klamat telom...

silvia a

Ahoj Ivica,
neaka si odvazna??hmm
Tricenka,plavky?? A co kosielky a rolaciky?? Konecne si ich zahodila,jupii:o))

ivica

ahoj dracica, gratulujem k uspesnej operacii, a nech sa rýchlo zotavíš a nech si spokojná a nech sa rýchlo skončí táto posr....zima , nech môžeme skočiť do tričiek a plaviek....