Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Jeny,
ja som platila potom 65 tisic,ak chces dam ti cislo na dr madara to je jeho klinika (PJNCH),povedala by si mu ze si uz bola na konzultacii u Mladeka v nemocnici ale chces aby ta operoval u neho.aku cenu ti povedal Mladek??? V PJNCH je to na urovni,krasna nova klinika.Mladek tam v podstate robi pre Madara.

silvia a

Jeny,
ja mam taky isty objem:o) asi sa mu to zapacilo:o)kde ti to bude robit? v nemocnici alebo v PJNCH ?? Ja som bola v PJNCH,prisla som hodinu pred operaciou,po operacii som tam bola den,od bolesti mi dali Flector ale nepotrebovala som ho.Nemala som bolesti akurat chrbat ma strasne bolel,hruza!! To spanie na chrbte,teraz to uz je minulost som vyse dvoch mesiacov po a veselo uz spinkam ako chcem:o)Aky profil ti bude davat?
Ester22,
tabletky nemusis vysadit akurat upozornit dr ze ich beries.

ester22

ahojte baby, na stranke dr. Trsku som sa dozvedela ze je vhodne vysadit aspon mesiac pred operaciou hormonalnu antikoncepciu, prosim napiste mi tie co uz mate po, ci ste ju museli vysadit (a preco - tromboza, embolia?) alebo nie. Dakujem.

Livaa

jeny
je to stranka s fotkami dievcat co su po,je to sukromna stranka,pristup sa dava len tym ktore poslu svoje fotky...