Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeny

silvi idem na PJNCH dnes mi volal Madar vo štvrtok ma to čaká...vieš jak sa bojím tej bolesti a do práce si išla kedy

modroocka55

cheequix,
mne daval anatomy 275 .Pooperacne som mala dost krute bolesti prve 2-3 dni ale kazdym dnom to bolo lepsie a lepsie

modroocka55

mata,
ja som bola u Cervena a som s robotou spokojna .Znamej tiez vkladal cez podpazusie a nevidno jej ziadny rez po siti .Ja mam rez pod prsnikom lebo som mala prsia ovisnute inac by mi tiez daval zpod pazuchy .

cheequix

Mata, kludne mozes vziat aj mangela. Ked som bola na konzulatacii u Cervena ja, tak predo mnou bol v ordinacii jeden par a boli tam dost dlho. A nevzeralo, ze by to doktorovi nejak vadilo.

maťa

má niektorá z vás miery 176cm a 68kg? ja totiž také mám a mám kus obavu,že keď si dám zväčšiť prsia,či nebudem vyzerať mohutnejšia?

cheequix

Sprava pre Modroocka55: dakujem za odpoved. Chcem sa opytat - ake ti daval? Nemala si pooperacne bolesti? Bola by som ti veeeeelmi vdacna, ak by si mi mohla poslat tvoje fotky pred a po.

cheequix

Mata: Matka, uz som sem pisala, ze som bola u Cervena na konzultacii, ale na poslednu chvilu som to vzdala. Ale kamaratka sa dala u neho operovat a podla toho, co hovori je spokojna. Daval jej ich cez podpazusie a vraj ani nevedela, ze bola zoperovana - nic ju nebolelo. Moj osobny pocit z neho? Odbornik je dobry, ale ako clovek taky nijaky. Zavisi to od nalady. Niekedy je samy vtip a niekedy sotva nieco povie. Hlavne sa ho treba pytat, on sam od seba povie len to najnutnejsie.

maťa

a ešte jedna otázka, spomýnate tu rôznych doktorov,ale nie doktora Červeňa , nemáte s ním niektorá skúsenosti?? že to je jeden z mála,ktorý vkladá inplantát cez podpazušie