Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

liza
Dr. Kacmar aj dr. Magdo su zlati a srandisti. Aj mne by trebalo ist sa ukazat. Potom sa urcite ozvi co a ako,a dufam ze prispejes fotkami do nasej galerie.

silvia a

Jeny,
tych prvych par dni budes niekoho potrebovat aby ti pomohol,napr. vstat s postele,podat veci ktore su vysoko,pretoze nebudes moct zdvyhat ruky,obliect,poumyvat,inak vsetko v pohode.Ale zalezi od tvojho organizmu ako to zvladne.A do PJNCH si neber nic,vsetko ti daju:o)

Livaa

liza
akurat slapky a hygienicke potreby,ale aj slapky tam maju,kosielku Ti daju,neboj postaraju sa o teba,budes sa citit super.....su tam vsetci velmi mili,budem Ti drzat palceky,kolko ml a aky typ budes mat???

Livaa

jeny
Ja som sla do prace po 13 dnoch,mam sedave zamestananie takze v pohode. Len prve dni su velmi blbe,ale zlepsuje sa to kazdym dnom,kazda to prezivame inak.

jeny

silvi...vravel 65 tisic uvidím..a zvládala si to na materskej..pre mna je doležité kedy budem moct ísť do prace.. a kedy po operácii si išla na kontrolu

martina0402

ahoj PEGY,mam na teba par otazok,ohladom priebehu operacie,rada by som isla na operacie,tam kde ty...mohla by si mi poslat tvoju e/mail adresu?dakujem.....moja je:anjelik0402@azet.sk

silvia a

Jeny,
tak ti drzim palce!! Bolesti sa neboj je to v pohode,akurat ten chrbat je hnusny.Ja som na materskej.A kolko ti povedal ze budes platit?