Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Olivia333,
ako som ti uz pisala dr ti odporuci a poradi co by bolo pre teba vhodne,ale zalezi aj od teba co chces,ja ti dr moc neporadim,skus precitat par stran dozadu,baby tak spomynaju viacerych,ja som bola v nitre lebo mi to bolo najvyhodnejsie.

olivia333

dakujem silvia:) no a meriam 172 a vazim 54kg asi..som dost chuda, ale mam siroku panvu no a bojim sa toho ze budem vizerat s velkymi prsiami ako pamela:D akoby mala nalepene dve polkynieco na hrudi...no a potom mozno doktora akeho by si mi poradila...rozmyslam nad ruzinovom, lebo to mam blizko a nic zle com este nepocula:) dakujem:)

silvia a

olivia333,
dakujem za kompliment:o)najskor by bolo vhodne ist na konzultaciu a tam sa dohodnut s dr a on ti vysvetli a poradi velkost aj ako to asi bude vypadat,je nas tu dost bab s rovnakymi postavami aj ml mame rovnake ale v skutocnosti vyzeraju vsetky prsia odlisne,zalezi od stavby tela a ake mas prsia teraz.Ak ta nieco zaujima kludne sa pytaj..

olivia333

ahojte uz dlhsie sledujem toto forum, v najblizsom case sa chystam navstivit lekara, ist na konzulstaciu...a chcela by som poprosit modroocko a silviu, lebo ako pozeram tak tu maju same chvali ake maju pekne prsia, ci by mi nemohli poslat foto pred a po...vobec si totiz neviem predstavit velkosti ps po tych mililitroch:) a potom mozno pokecat aj o nejakych detailoch...dost sa toho celeho obavam, mam 19, ale koli asymetrii chcem ist urcite na operaciu...:))

silvia a

Jeny,nic nepotrebujes,kazdy znasa narkozu inak,niekto ani neciti ze bol.Drzim ti palce,ozvi sa ked budes moct,potom porovname:o)

modroocka55

dracica,
ja na bruchu nespavam este stale a to som 2mesiace po .Na boku som zaacala spat asi po 3 tyzdnoch ale aj to som bola vacsinu noci na chrbate .Ja som cela taka zvlastna ...este aj teraz spim v tej podprde lebo sa necitim bez nej dobre ,prsia mam v poriadku ale asi mam trocha narusene nervy v rukach a ked nemam dlhsie podprdu tak v podpazusi ma zacne pichat...tak neviem

jeny

silvi nič ani župan a po narkoze ti nebolo blbo..no už mam zbytočné otázky zajtra ma to čáka...pa určite sa ozvem ako budem mocť

dracica

modroocko55 ahojja budem mat 2 tyzdne po operacii v piatok je mi super mozem spat aj na takom polobouku, chcem sa opytat kedy si si lahla po prvy krat na brucho a kedy si zacala chodit do solaria? teraz mi doktor kazal jemne masirovat prsia a 5 tyzdnov mam nosit podprdu