Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tania

Čaute baby, už dlhšiu dobu poctivo študujem toto fórum, pretože aj ja sa rozhodujem... resp. už sa cítim rozhodnutá, že Áno..., vďaka Pegy, Silvia a , Modroočko.... a iné pravidelné prispievateľky... Baby, neverili by ste ako som to s Vami prežívala :-)) Dnes idem na svoju 1. konzultáciu k Dr. Ježovitovej (díky Pegy za tip..) a som veľmi zvedavá ako to dopadne. Chcela by som samozrejme odkonzultovať u viacerých... hoci myslim si že som už ovplyvnená Vašimi príspevkami...

zuzika6

čaute baby,tak už aj ja mam za sebou prvy krok-bola som na konzultacii.14.12. dotiahneme detaily a v novom roku s novym dekoltom.Už sa tešim!

silvia a

Mery NR,
Ahoj bohuzial ale vsetko coho sa bojis sa moze stat,to su komplikacie,a v pripade reoperacie si vecsinou hradis vsetko sama,vsetky sme sa toho bali ale musis mysliet pozitivne:o)vysledok urcite stoji zato!!

mika1821

caute krasavice..dnes konecne suhlasil priatel s operaciou...takze ma v tom konecne podpori a buduci rok zrealizujem svoje prianie mat konecne krasne prsia..:)..a teda zrejme v tej ba u gubu,bo som pocula nanho len same chvaly..

Mery NR

Baby,už dlhší čas vás čítam.Tiež uvažujem o operacii lenže sa obávaj jedného. Veľmi zle sa mi hoja všetky rany, ale aj najmenšie škrabance. Možno som pesimistka, ale bojím sa toho, čo keď moje telo neprijme cudzie teleso, budem mať krvácanie, alebo iné komplikácie kvôli tomu. Môže sa aj také stať, alebo nie? Nemáte s takým niečim skúsenosti? Potom sa implantáty vyberú a zbytočne som zato vysolila toľko prachov? Budem musieť aj za ďalšie (opravné) operácie platiť? Neviem si predstaviť ako to potom prebieha a ani vy tu o tom nepíšete.Možno to je blbosť a zbytočne sa kvôli tomu znepokojujem, ale chcem mať info aj o tom.Dúfam, že s tým ani jedna z vás nemá skúsenosti ale keď niečo ohľadom tých komplikácii viete napíšte. Diky pekne!!!!!

silvia a

Jeny,
super tesim sa s tebou,neboj kazdym dnom ti bude lepsie,drzim palce nech si rychlo fit!!!Ked ta boli chrbat nech ti ho natieraju fastumgelom pomaha,co hovoris na mladek?