Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Olivia333 nme DR navrhla 450ml,tiez mam sportovu postavu siroke plecia,berie do uvahy celu postavua obvod pod prsami.Samozrejme mi ukazala ako to bude vyzerat potom.Tiez som pozerala nejake stranky pred a po a rozhodla som sa pre 500ml co bolo max na moju postavu podla nazoru Dr.Dreny nedava a ziadne komplikacie som nemala.Samozrejme berie do uvahy tvoje zelanie - nie ako ini lekari,robi prirodzene prsia nemusis sa bat ze nebudu pekne.Ak chces poslem na mail foto pred a po,aby si mala predstavu o jej praci.

silvia a

Olivia333,
ja keby idem este raz tak urcite pojdem jezovitovej,je pravda ze zena vie lepsie:o)))Ja som chcela podstatne vecsie,ale co uz...a to mam 350ml a su aj mensie od inych bab co maju 270ml.lenze pan dr co ma operoval,nema rad velke prsia,tak co uz narobim...

olivia333

ahojte...silvia velmi pekne ti dakujem za odpovede...no teraz by som sa chcela spytat slecien, co maju skusenost s pani doktorkou jezovitou...lebo ako tak citam vsetky spravy, tak zistujem, ze kazdy doktor robi prsia podla nejakych pravidiel a zakonitosti...lenze som strasne chuda ale prsia nemam az tak male a preto si myslim ze mojim poziadavkam vyhovie prave pani doktorka jezovita, kedze sa odvazi dat aj vacsie implantaty ako pani doktori...takze teraz mam prosbu na pegy...ci by mi mohla opisat pristup pani doktorky, lebo mam pri niektorych spravach pocit, ze v podstate da kazdej zene take prsia, ake chce...bez toho aby hladela na komplikacie, ktore tym mozu vzniknut...pegy ako to prebiehalo u teba?

Tania

Baby ste stráášne zlaté, dík za odpovede..
Pegy, Dr. mi povedala že do rán nedáva drény, chcem sa opýtať, či to nerobí problém, kam odteká krv, nemala si s ranami problém? zahojilo sa to ok??
Ivica, ja mám športovú postavu, široké plecia aj panvu, ale som samozrejme zvedavá aj na názor Dr. Hederu.. Dám vedieť pocit z konzultácie s ním...

Pegy

Tania drzim palce.Velkosti sa neboj,ked ti ju Dr,odporucila bude to ok,ved vies ,ze ja som si dala este vacsie a je to ok.Daj vediet komu pojdes pod skalpel.

ivica

MUDr. Hedera je predovšetkým jeden super človek. Príjemný, ochotný, starostlivý. Len neviem či ti dá až takú veľkosť , je trochu konzervatívnejší v tomto si myslím, inak reklamácie som u neho ešte nepočula, tri krát meria , raz reže....doslovne. Prsia mám od neho a všetko je v najsamlepšom poriadku..

Tania

Konzultáciu máme za sebou (píšem máme, lebo som ju absolvovala s partnerom) Dr. ja velmi zlatá, odporučila mi 450- 475 ml (priateľ mal radosť :-))) okrúhle pod sval. V piatok ma ešte čaká konzultácia s Dr. Hederom. O Hederovi som sa toho veľa nedočítala, stretla som sa len s jedným pozitívnym príspevkom, máte s ním niekto skúsenosti??