Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tania

Lea, karty onkologických pacientiek u Tvojho gynekológa nemajú so silikónovými implantátmi nič spoločné. Dokonca sa odvážim povedať, že plastická a estetická chirurgia pomáha onkologickým pacientkám v tom, že môžu opäť žiť plnohodnotný život. Je to na rozhodnutí každej z nás, naše telo, náš život....

akoze noo

Lea,nesud ich.Nechapes,ake to je cely zivot trpiet kvoli takej veci ako prsia.A ked je ta moznost urobit nieco pre to,aby sa citili lepsie..."UZI SI ZIVOT" pretoze je kratky...malo veci na tomto svete ma zmysel tak preco niekto kritizuje takuto banalitu.

lea

baby, vam asi sisi. to si dobrovolne davate nieco umele do takych citlivych miest? vcera som bola u gynekologa a ukazoval mi kopu kariet onkologickych pacientiek.. a to ani silikonu v prsiach nemuseli mat.

olivia333

alexb ahoj ja deti nemam, mam len, za chvilu 19 rokov, a som pevne rozhodnuta to podstupit...taktiez mam asymetriu, nie az tak viditelnu, ale mam...ak v nemecku mozu taketo operacie podstupovat 15 rocne dievcata...tak si myslim ze 22 rocna zena, co je uz vyvinuta si nemusi robit hlavu s tym, ci to nieje neskoro...a myslim si, ze ked budes potom kojit, tak sa ti este zvacsia a mozno troska zmenia tvar, podla toho kolko mlieka budes mat...teda ale nemusis brat moje slova do uvahy, lebo som to neprezila este, ale snazim sa o tom vsetkom strasne vela citat a aj tak sa pytam na tie iste otazky dookola aby som sa uistila:D...takze prebehni stranky co su tu pisane, dozvies sa ohromne vela informacii o vsetkom...papa:)

olivia333

tania to vazne? z fleku 450ml? a nedava zas nejako moc vela? no ja si neviem predstavit, ze by som mala v podprsenke zhruba 900ml ryze:D vsak to musi byt zataz pre chrbat, ci nie? neviem asi idem teraz vyskusat to, co ste tu spominali s tou ryzou v sackou:) tak som zvedava...a aky mas z toho pocit? myslim z tej konzultacie? a ako dlho sa caka na termin? dakujem tania:)

olivia333

ahoj pegy...dakjem za odpoved...ak by si bola taka zlataa poslala foto pred a potom bola by som ti naozaj vdacna...moj mail je babovecka89@azet.sk...asi typujem ze pani doktorka je asi aj ovela milsia ako pani doktori...kedze predsa je to zena a asi viac suciti so zenou ako muz...co si myslis ty?...este raz vopred dakujem:)

Pegy

Dr Ježovitova je v Estheticu na Palisadah v Ba .Tania fotky poslem ale uz mi 2 dni nejde posta,tak ked pojde budem na teba mysliet.

alexb

viem, že ste tu baby, ktoré si rozumiete a tak...ale mohli by ste mi prosím poradiť a ked tak poslať dáke foto, prosííím !

alexb

ahojte....sú tu aj také baby čo nemajú ešte detičky a dali si spraviť prsia ?
mám len 22, ale mám asymetriu a dosť mi to prekáža hlavne v lete, mám problém si kúpiť plavky :(. na akej klinike robí dr.Ježovitová ? dakujem moooc

Tania

Dobré ráno dievčatá :))
Olivia333, mne sa velmi páčil prístup Dr. Ježovitovej na konz. Navrhla mi 450ml "z fleku" ja som vypúlila oči, a ona mi povedala, že nech si nemyslím že je to niečo vulgárne, to nie, skôr krásne a estetické - to ju citujem. A vzhľadom na doterajšie moje postrehy je to asi ok, pretože veľa dievčat tu spomína, že aj väčšie by prijali.. Inak ja mám pod prsiami 80cm a prsia mám dvojky. Pegy myslím, že Ty máš približne takú postavu ako ja, veľmi by som Ťa chcela poprosiť o mail - foto pred a po, moj mail je cicka@email.cz mám aj skype tacha69 Ja som si na včerajšej konzultácii úplne zabudla pozrieť jej prácu :(