Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olivia333

alexb takze si dostala spravu? som myslela ze sa neposlala...no ja sa chystam ku gubovy kuknut ku pani doktorke jezovitej a este skusim mozno ruzinov...kukni si ich stranky vygoogli si to:)

olivia333

to vazne tania? ach zavidim ti...nieco na tom moze byt pravda mala som tri pircingy...nic okate:) v nose nad perou a ostal mi uz iba v pupku a vsetky sli v decembri tiez...je to uz taky zvyk ze sa rany hoja v zime lepsie:) ach bodaj by som aj ja mohla ist hned teraz...lenze viete maturity teraz ma caka operacia mandli a to nemozem kombinovat...no nech uz som na rezacom stole:D...

olivia333

lea tie obrazky podla mna nemaju s tymito dievcatami nic spolocne...skus o dvere dalej...my si len plnime sny...ak sa hovori o rakovine, tak co sa neriesia ine veci, ktore su tak zauzivane, ze si ich ani neuvedomujeme...napriklad brufen...prsne implantaty nie... s pozdravom

olivia333

peggy musim uznat ze su pekne a mas pekne bradavky...lenze ja mam iny typ prs mne sam tam toho silikonu bude zmestit malinko:D no a mas anatomicke vsak? a aku znacku?

lea

ja tiez nemam bohvieake prsia, kedysi som celkom mala, ale to som bola skoro obezna, potom som schudla 10 kg a vela toho nezostalo, ale nad silikonmi by som neuvazovala. vsak sa to da opticky napravit roznymi podprsenkami. a hlavne ked pride tehotenstvo, tak aj babam, ktore prsia nemaju, zvyknu narast. urcite by som s takou operaciou pockala az po detoch, vsak tehotenstvo poriadne narusi aj vysledok najkrajsich silikonov. a potom sa date znova rezat?

Tania

Olivia333, Dr. Ježovitá mi dala termín 12.1. ale to preto, lebo idú sviatky, inak si myslím, že termíny dáva okolo 2 týždňov po konzultácii. Do 14.1. je mesiac na ústupe, a vtedy sa menej krváca a rany sa hoja rýchlejšie (to mi povedala Dr.:-))

Tania

Nemám pocit že Lea súdi, len nás tak milo, detinsky upozornila na niečo, nad čím sme my, ktoré máme záujem podstúpiť túto operáciu, už dávno rozmýšľali. Dokonca si myslím, že mnohé z nás ani nemajú kompexy zo svojich pŕs, len využívame možnosť byť krajšie. Nevidím na tom nič zlé, samozrejme každý môže vyjadriť svoj názor.