Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bejka

dada..ahoj,citam ze si bola u Trsku?si s nim bola spokojna..co sa tyka pristupu,a hlavne vysledku?..konzultacia u neho nieco stoji?...dakujem za opdoved...lebo rozhodujem sa medzi Dr.Jezovita a nim...

bejka

Tania....ahoj,citala som Tvoje prispevky,nabuduci tyzden chcem ist na konzultaciu Dr.Jezovitej..nemas nahodou nejaky kontakt na nu alebo stranku kde by som si to mohla pozriet?plati sa za tie konzultacie nieco?..dakujem :-)

ester22

Ahojte baby, dlhsie som nepisala, ale stale to to sledujem.. Rozhodla som sa tiez uz na 100 percent ist na operaciu k Dr. Gubovi... ale az tak februar marec... Chcem sa este spytat tych co to maju uz za sebou, boli ste uz odvtedy na sono prsnikov, pripadne na mamografii? Viem ze implantaty urcitu cast mozu zaclonit. Ako to prebiehalo? Dakujem.

Livaa

LIZA
Blahozelam Ti,a prajem skore zotavenie bez komplikacii. Len prve dni su blbe a to vstavanie z lahu do sedu,ale kazdym dnom to bude lepsie. Dufam ze potom prispejes fotkami do galerie prsatic,papa

chrustik2

Ahojte baby...No vidim,ze kym som si ja nasla cas ist na operaciu tak vsetky to uz mate skoro za sebou.Takze mne poradili Dr.Cervena z BB ale na nete som si nasla este Dr.Minarjevica asi tak sa to pise a ten je tiez super.Pomoze mi niektora rozhodnut sa ktory je fakt lepsi?Chcela by som ist februar,marec na OP.Dakujem,tie co to maju za sebou gratulujem a aj ja sa uz strasne tesim ked budem taka stastna ako vy z novych prs :o)

liza

Livaa
Tak uz mam po.V pondelok ma operovali.Mala si pravdu,ze su tam vsetci velmi prijemni.Zatial je to dost bolestive,ale da sa to vydrzat.

eleni

ahojte kocky!
strasne dlho som tu nebola a teraz ked som sem nazrela, tak uz tu ani nikoho nepoznam. v kazdom pripade vsetkym, ktore sa chystate na zakrok prajem vela vela stastia a co najmenej bolesti. no a hlavne vam zelam, aby ste boli potom take stastne a spokojne ako som ja. som 5 mesiacov po operacii a vsetky komplexy su fuc! chodte do toho! :)