Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ester22

Trin : o Gubovi som tiez pocula a citala vselico, ale nemenim svoj nazor. Chcem ist k nemu. Drzim ti palce a budem na teba mysliet pondelok.. Ake budes mat implantaty?
Ozaj trin, dada kolko ste cakali u neho na operaciu?

dada

bejka
ja som este nikde nebola ...idem 10.12. k Gubovi neviem ale niekto pisal v mojom mene...TRIN.budem na teba mysliet a mozno ze sa tam aj stretneme ..drzim palce nech ti to dobre dopadne.

olivia333

dakujem babizne:) pegy ano ano mala si pravdu, je len mesiac a pol po op...ja som si myslela, ze uz je davno po:) tak som mala chvilku taku:) a pocula som aj, ze implantaty zvyknu po takych piatich rokoch tak padnut, ze je to az nevkusne...kamaratkina mamina ich ma 4 roky a kedze mala jeden mensi prsnik ako druhy, dala si jeden vacsi implantat...a ten co je vacsi jej teraz ovysa viacej doboku...a druhy este drzi...t.z, ze jeden ma pekny a druhy ovysnuty a uplne iny...ja viem, ze som otravna, len vsetci naokolo ma odhovaraju roznymi dovodmi..a aj tak mozem ist na operaciu az o rok:( fnuk, lebo mam chronicky zapal mandli a teraz pojdu von a az potom cecule:((( ach ten rok neprezijem, uz sa mi snivalo, ze si aj moj priatel dal spravit silikony aby sme sa k sebe hodili:D:D:D:D:D uz mi uplne sibe:D:D:D...a dakujem tania a viem ze je to individualne, len sa stale pytam preto, lebo vy baby co ste po mi dodate taku volu, lebo presne viete co to je tym prejst...tak som teraz nieco ako vasa kacicka na snurke:D uz sa ma nezbavite:D:D ale nie:) dakujem vam:)

trin

Ahoj Ester,
ja idem na zvacsenie ku Gubovi teraz v pondelok.Ak si u neho este nebola na konzultacii,priprav sa na jeho svojsky pristup,je dost suverenny.Ale asi vie preco :).Niekto na neho nadava,niekto je s nim nad mieru spokojny...Nenechaj sa nikym ovplyvnit,nechaj to na svoj vlastny dojem z neho a potom sa rozhodni.Ja som uz citala vselico,ale nezmenila som nazor a idem k nemu. Rozpravala so sa s jednym doktorom o sone po op,dokonca mi povedal,ze s impalntatmi sa to vysetrenie robi lepsie,vtedy je tam pekny kontrast medzi jednotlivym tkanivom a vsetko je vidiet...

Tania

Ahoj Olivia333, nedá sa nič brať všeobecne.. každá sme jedinečná a každému sa hoja rany rôzne. Napr. mne sa rany zvyknú hojiť pekne, ale po havárii mi Dr. šil líce totálne roztrhnuté a trvalo rok kým mi tá jazva zmäkla, už som chytala aj ja paniku a dnes to už nie je vidieť. Proste určité veci chcú čas... Kvôli škaredej jazve ešte nemusíš ísť na reoperáciu, vie sa to aj zbrúsiť a tak.... takže žiaden strach :-)))

Pegy

Ja som bola u pani dr. v septembri a som spokojna aj z jazvami mam len ciarky.Mozno myslela tesne po op. na dotyk boli zvnutra take divne ale casom sa to vstrebalo.

olivia333

ahojte babizne:) vcera mi pisala jedna baba, ze bola u pani doktorky jezovitej a ze ma strasne hrube jazvy a nieje spokojna a preto pojde na operaciu asi este raz...neviete co na tom moze byt pravdy?:)