dakujem babizne:) pegy ano ano mala si pravdu, je len mesiac a pol po op...ja som si myslela, ze uz je davno po:) tak som mala chvilku taku:) a pocula som aj, ze implantaty zvyknu po takych piatich rokoch tak padnut, ze je to az nevkusne...kamaratkina mamina ich ma 4 roky a kedze mala jeden mensi prsnik ako druhy, dala si jeden vacsi implantat...a ten co je vacsi jej teraz ovysa viacej doboku...a druhy este drzi...t.z, ze jeden ma pekny a druhy ovysnuty a uplne iny...ja viem, ze som otravna, len vsetci naokolo ma odhovaraju roznymi dovodmi..a aj tak mozem ist na operaciu az o rok:( fnuk, lebo mam chronicky zapal mandli a teraz pojdu von a az potom cecule:((( ach ten rok neprezijem, uz sa mi snivalo, ze si aj moj priatel dal spravit silikony aby sme sa k sebe hodili:D:D:D:D:D uz mi uplne sibe:D:D:D...a dakujem tania a viem ze je to individualne, len sa stale pytam preto, lebo vy baby co ste po mi dodate taku volu, lebo presne viete co to je tym prejst...tak som teraz nieco ako vasa kacicka na snurke:D uz sa ma nezbavite:D:D ale nie:) dakujem vam:)