Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

ahoj Olivia333 som tu nova a takisto si chcem dat spravit prsia som uz mamicka, vzdy som mala male prsia ale velmi mi to nevadilo. Ked som kojila tak sa mi zvacsili o dva cisla /modlila som sa aby take ostali/ale bohuzial ako som skoncila s kojenim katastrofa zdali sa mi dokonca este mensie ako som mala kedysi. Idem na konzultaciu 10.12 ale takisto ako ty sa nebudem moct dat pravdepodobne operovat coskoro lebo ma caka operacia dutin. Vsak uvidim co povie doktor.

Livaa

HOLKY
Vsetkym co Vas zakrok caka drzim palce. Ja som 8 mesiacov po a som spokojna. Tie co ste po zakroku,prispejte svojimi fotkami do nasej galerie fotiek. Su to fotky dievcat z tohoto diskusneho fora. Ked tak mi foto poslite na moj mail :-)

bejka

Ahoj liza...a ako sa citis?...ake si si dala spravit?..si spokojna?...co sa tyka pristupu....kto Ta operoval?....vela otazok naraz :-)

bejka

Ahojte...uz sa mi blizi termin konzultacie,idem k viacerym lekarom,viete mi niektore z Vas poradit...bola niektora z Vas v chirmede?...ale u Dr.Minaroviech..moc by ste mi pomohli aspon nejakymi info...dakujem

kuki

trin, drzim ti palce a prosim potom mi napis co a ako.
inac aj ja vam prajem vsetkym co sa na to chystate vela odvahy.dneska mam presne 7mesiacov po. tiez si neviem tie pocity vynachvalit. akurat frajer vcera skonstatoval, ze ci su to chlapi,alebo zeny, vsetci mu cumia medzi kozy.:-D.no vcera som nahodila vystrih.
livaa, prosim, mohla by si mi poslat heslo na rajce. nejak som ho zabudla.
kuki79@centrum.sk, vdaka

dada

Trin
drzim palce !!! najradsej by som uz isla aj ja som uz ako na ihlach...aj sa tesim aj mam strach..nach to mame uz zasebou...budem na teba mysliet ...

dada

Ester
Kasli na to aky je dr. Guba suveren a ze je arogantny asi vie preco sa tak chova... podstatne je ze ma dobru pracu.... ma naobiednavene pol roka dopredu...keby nebol dobry tak nema taky natresk...chod na konzultaciu cim skor alebo si telefonicky dohodni termin a potom chod na konzultaciu ..aj ja som to tak spravila t.c. 0903478339 zavolaj mu po 13.00. je to najvhodneisi cas..