Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dracica

ahojte baby som mesiac po operacii chcem sa spytat kedy mozem ist do solarka ,citim sa perfektne a neviem asi som ina divna ale po dvoch tyzdnoch nic necitim a chodim uz aj cvicit samozrejme len nic narocne

liza

bejka
Citim sa uz lepsie,len tie prve dni boli dost bolestive.Mam 325,okruhle,stredny profil,som spokojna.Operoval ma Dr.Kacmar,velmi prijemny clovek.

zuzana123

Olivia333, vsak ja sama neviem ci je to chronicky zapal, skratka ja zijem v zahranici a tam ma doktori len krmili antibiotikami na tuto bolest vraj to bol virus. Vzdy potom co som ich dobrala sa mi to tak po 2 az 3 tyzdnoch vratilo a bolesti zacali znova vzdy spolu s nadchou. Je to len na jednej strane a bolí to len v intervaloch 1 az 2 hodiny denne. Preto doktor tu na slovensku navrhol, ze to treba precistit manualne pretoze antibiotika nezaberaju. Skratka to mam zapchane. To ma najviac hneva, ze vzdy som bola zdrava a nikdy som taketo problemy nemala len teraz ked si chcem dat spravit prsia sa mi musi nieco postavit do cesty. Vsak nejako to uz zvladneme.

Livaa

ester22
tak narkoza je poriadna haluz,ani nevies a uz spis. Ale je to zasah do organizmu a kazdy sa s tym vysporiadava inak. Ja som po prebudeni z narkozy bola mimo,oslabena,ubolena....a navyse mi bolo aj zle.....ale potom uz bolo vsetko ok,u kazdej je to ine. Neboj vsetko dopadne dobre :-)

olivia333

zuzna123... ahoj zuzka ja som sa na nete docitala, ze pokial mas niekde chronicky zapal, ako ja, nemozes byt operovana a zaroven musis mat aj dobru imunitu...tak neviem co mas s tymi dutinami no ale drzim ti palce:)

ester22

Dadi, Trin dakujem za infosky.. Ja sa na konzultaciu chystam az v januari.. cakam este na nejake vysledky.. a podla tych sa to vsetko rozhodne. dufam ze to bude ok.
Ozaj tie co ste boli uz, ake to je byt v narkoze? Dost sa toho bojim.. teda hlavne toho ci sa zobudim z nej:)