Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Zuzkalinka myslim ze v tvojom pripade tak po 2 tyzdnoch,nesmies nosit ,dvihat nic tazke ale je to individualne mozno to zvladnes aj skor

suzik

caute, ja som dva mesiace po operacii, a citim sa super zacala som robit po mesiaci, a vsetko o k, neporadite mi nejaky dobry krem na jazvy?

silvia a

Dracica,
tym cvicenim to neprehanaj!!! Jednej babe sa pohli implantati tiez chodila cvicit a to bola uz tri mesiace po..A tiez nerobila nic extra iba lahke cviky,no neviem ci ti to zato stoji,radsej chvilu vydrz..

Livaa

trin
blahozelam Ti,a prajem skore zotavenie bez komplikacii. Nezavidim Ti spat len na chrbte a vstavanie z lahu do sedu,ale casom to bude vsetko ok a ked vsetko preboli budes sa tesit z novych ceciek a hlavne na leto. Dufam ze prispejes fotkami na rajce. Drz sa.

trin

Ahojte kocky,tak od vcera patrim do klubu.celkom to uslo.Guba bol fajn,sestricky super.Po narkoze trochu blbo,ale vecer som uz isla sama do WC,dost to bolelo pri nadychnuti,ale dnes ked ma odviazalia dali podprdu,tak je to o 50% lepsie,akurat tie zmeny polohy su des,ale da sa to.Isla by som znovu,podla mna to sa da vydrzat.