Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Sjuzik mne povedala ze 450ml a 500ml su za tu istu cenu, lebo som sa rozhodovala medzi tymito velkostami,tak zrejme ma cenove rozdiely aj vo velkostiach.

mamba

ahojte.nie som spokojna so svojimi prsiami, pretoze ich nemam rovnako velke:(.vraj je to bezne a ze su zeny, co to maju horsie,ale ja sa necitim dobre po psychickej stranke.uvazuje nad silikonmi,ale ja vobec netusim kam to uz stihlo pokrocit vyvojom..ako je to s operaciou,co to obnasa po operacii, ako je to s jazvami a liecenim, ake komplikacie mozu nastat a ako to bude,ak otehotniem a budem mat baby.prosim,ak mate cas a chut,tak si rada o tom popisem.som trosku bojko,co sa tyka radikalnych zmien-operacia a hojenie:o)

Livaa

j
a nechces prispiet svojimi fotkami na rajce ale dievcat z SK ??? Ja mam tiez fotky na rajce z CZ ako eja, ja som totiz uz 8 mesiacov po.....

sjuzik

pegy
a to co mas za implantaty ked ta stali 25000?vsak oni ich objednavaju caz jednu firmu ty kokso teraz si nespomeniem jak sa vola nieco na s.., a tam stoja 20 000nezavisi cena od velkosti
a mne dr.povedala ze cena operacie sa nezvysila

Pegy

Sjuzik mna vysla op 35000, narkoza 7000,za noc 2500,impl. 25000,podprda 1900,personal bol super a dr je skvela.Mne dala na jazvy Contractubex a pekne sa vstrebali.

j

O priberani ani nehovor :) hroza. Ked to pojde takto dalej, tak bude zo mna len kopa slaniny so silikonmi..komedia. A vies, ze som ani nikdy nemyslela na to, ci si to niekto vsimol? Isto, ze rozdiel to je, ale predtym som nosila dost hrube vypchate podprsenky, takze az taky rozdiel to nebol. Idem uz haji, zajtra je moj neoblubeny pondelok :( blby den. Dobru nocku a potom sa zasa "vidime" na fore. Pa pa

modroocka55

a uz je vsetko v poriadku?Mne tiez vzdy napadne nejaka hlupa myslienka aby sa nic nepokazilo ,podla toho sa aj spravam a tak pekne len priberam a priberam .

j

Ja chodim na omlazeni tiez kazdy den, ale vacsinou uz len citam :). Ja uz som sa kvoli mojim cecikom par krat vyplakala, ale preslo to. Hlavne partner mi je velkou oporou a aj mamca. Partnera mam uz 5 rokov toho isteho, takze zazil aj tu prvu op. On nikdy nechcel, aby som isla na op. ale ani nezakazoval. Nechal to na mna. Ale hlavne je mi velkou psychickou oporou. Mamina ani nevedela o tejto reoperacii, ale asi tyzden po op. som bola u nej (lebo byvam sama) a uz som to proste psychicky nezvladla a totalne som sa zosypala :), tak som hodinu plakala u nej na ramene a ona mi potom kazdy den umyvala tie hnisajuce jazvy. Je to poklad :)