Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

sjuzik,
musis ist na omlazeni.cz tam sa zaregistrovat a Martine 19 alebo Ele na diskusii o prsiach poslat svoje foto pred a po a potom dostanes od nich pristup aj Ty .Maju tam strasne vela albumov a je sa naco pozerat

j

No, urcite som spokojnejsia s tymi, co mam teraz, nez to predtym :(. Inak, vela bab tam ma brutalnu zmenu. Aj tie babule, co tam maju uz dlhsie fotky. Fakt sila, co dokazu take vankusiky urobit :). Mne sa pacia tvoje, lebo su presne take ako sa mi pacia. Vyzera to, ako keby si mala take dokonale prsia svoje. A napriklad aj Fordanek, co ma 500 ml ich ma take prirodzene. Ja nebudem nikdy spokojna :(...ale neva, lepsie ako nic.

modroocka55

diky za kompliment ale ani Ty sa nestazuj mas ich velmi pekne,mne sa tam najviac pacila zmena denity to pred a po to je neuveritelne ,videla si ju?

modroocka55

to neva ,vidis kazdy chceme ine prsia nez mame ,mne sa zase viac pacia prave take nie poklesle a to zase nevedel urobit mne jedine s modelaciou ale to som ja teraz nechcela mozno o par rokov ked bude potrebna reoperacia ....a pojdem aj do vacsich ....joj uz sa tesim ...

j

Ja viem, ze ty tam mas :))), lebo tvoje ceciky su u mna favoritky. Take krasne ako mas ty som videla na stovkach fotiek mozno tri krat.