Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

chcela som vediet kolko stoja u nej mensie ale to sa asi nedozviem kedze si platila viac ,no zaujimave asi sa viac oplatia vacsie(:

sjuzik

pegy
je to divne lebo ty si platila viac za silikony a menej za operaciu presne o 5000
takze to je mozno jedno ci ti to zarata do silikonov alebo do operacie, a ty si chcela 500?alebo ti ona poradila?

Pegy

Sjuzik a ty mas ake? ja okruhle,ked som bola na konz.tak vravela o rozdielnej cene vo velkosti tak neviem to je jedno , som spokojna a to je hlavné a za dobru cenu.Mozno to ma iba ona ocenene podla velkosti impl. nakoniec vidis ze som platila o 5 tis viac.

sjuzik

Pegy
rozdiel je v cene iba v silikonoch okruhlich a anatomickych si to pozri na nete alebo ked pojdes na kontrolu sa spytaj

Livaa

Pegy
ano registrujem ze stranka ma novy dizajn,to nie ja :-)) a nejako Ti poprehadzovalo fotky,skusala som ich nahrat pekne odznova,lebo ich mam ulozene v subore pekne za radom,ale on ich nechce tak nacitat:( pritom su cislovane aby to chapal a nebol problem,nechaaapem,idem skusat,ked tak vymazem a nacita sa to uplne odznova....inak len ty ich mas pomiesane ci su aj inee???

Pegy

Mamba skus precitat stranky dozadu je tu toho dost na citanie a vela sa z toho dozvies,urcite najdes odpovede na tvoje otazky