Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

i,no ja som cely tvoj pribeh sledovala ,na omlazeni chodim kazdy den ale nie vzdy prispievam vlastne malokedy radsej citam ako pisem.No vytrpela si si .Aj minule tam zopar bab pisalo ako idu na reoperaciu ,je to zle ked to nevyda na prvy raz ,psychike to da urco zabrat

j

Este mam tu antikoncepcnu podprdu :), zajtra idem akurat na kontrolu. Ale ja ju budem mat trosku dlhsie, lebo som to mala dost komplikovane. Neviem, ci si citala co som pisala po operacii, ale bola to velmi narocna operacia. Operovali ma vyse 4 hodiny :(, museli vybrat cele vnutro a cistit. Mala som opuch az na chrbte a po operacii mi kazde dve hodiny pichali do epiduralky lokalne anestetikum, lebo by som tam zdochla od bolesti :(, hrozne som si vytrpela. Kukla som na omlazeni to video, fujky fujky, je to veru hnusne.

modroocka55

no ja som bola na troch konzultaciach a skoncila som u Cervena zatial nemozem povedat nic zle .Este nosis tu podprdu?JA uz by som ju nemusela nosit ale vecer si ju vzdy dam nejak mi je snou lepsie ale dala som si datum ze len do 19 decembra a potom jej dam uz definitivne zbohom

j

Veru, lutujem, ze som ku nemu isla. Lenze ked som bola pred 4 rokmi, tak som vobec nemala ziadne info o nikom a ani som nechodila na ziade forum :( skoda, no. Niekedy lutujem to moje telo-chudiatko, mu davam. Inak Pikula je prijemny, v pohode. Akurat, ze mi to posral...a osobne si myslim, ze nie je ani moc odbornik...aspon na prsia nie.

j

Nie nevidela, na akej stranke to je? Lebo na rajce som si to nevsimla. Inak prsia skoro vobec nekrvacaju, ale je to trosku nechutne :) ked tam pchaju ten silikon, ako keby kuchali nejake zvieratko :)))

modroocka55

i,
takze Pikula?
no kolkokrat som tam bola tak u neho nebol nikdo a pred Cervenom plna cakaren .Sestricka od Pikulu iba otvarala dvere ci ku nim nikdo nejde a nic ,uz nam na chodbe to bolo trapne

modroocka55

i,
teraz som pozerala video co tam pridala Martina 19 ,videla si to? LEn som sa cudovala ze pri reze jej nevytiekla ani kvapka krvi .a to plnenie fyziologickym roztokom bolo super iba jej dofukali kolko bolo treba to sa mi pacilo u nas to este nerobia