Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

j

A mimochodom, nie je sa cim kochat...chcela som ine prsia...ale taky tvar aky by som ja chcela, by mi nevykuzlil nikto :(, mne sa totiz pacia take nie ovisnute,ale take poklesnutejsie. Ale kedze som bola plocha ako letisko, tak take prsia sa mi nedaju spravit.

j

Ja mam cez bradavku a po op. mi to hnisalo. Lebo do rany sa nema nic davat, ziadne kremy. Ja som si to len umyvala repikom a uz je to super. Jazvy su pekne, keby neboli depigmentovane, tak ani nevidno, ze tam bolo rezane.

modroocka55

sjuzik,
nie ja som chcela pod pazuchou ale kedze som mala mierne ovisnute prsia tak vravel ze mi da rez dole pod prsnikom a tym padom ze mi ich aj upravi aby neboli ovisnute

modroocka55

aj na ceskom omlazeni si baby pisali ako vsetky natieraju a menili vela kremov lebo im tie rezy od tych kremov hnisali ,mokvali a kadeco ine a potom nevedeli co s tym

j

Vies, Dermatix je fakt sila, ale aj ten treba poctivo natierat minimalne 2 mesiace, kazdy den. Ale Contractubex je slaby odvar oproti tomuto. Mam to odskusane.