Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Sjuzik bola som u nej aj na konzultacii aj na zakroku.Jasne su celozivotne ale moze sa vzdy nieco vyskytnut a ceny zalezia od lekara asi si to prehadzuju ako sa im chce ved sama vidis kolko som platila ja a kolko ty a pravdu sa asi nikdy nedozvies

modroocka55

shandy137,
aj ja som sa rozhodovala medzi tymito dvoma typmi ale kamoska ma eurosilikony 5 rokov a je spokojna -nema ziadny problem ,tak som sa aj ja rozhodla pre eurosilikony ,som po operacii 3 mesiace a pohoda .To je asi tak ako mercedes a BMW no co je lepsie ?Hlavne ttreba dobreho dr aby Ti to nepokaslal .

shandy137

Ahojte baby, prosím, vy ktorá máte už PO. Neviete mi poradiť. Rozhodujem sa vo výbere implantátov resp. značky medzi EUROSILICONE alebo MENTHOR. Doktor hovorí, že rozdiel medzi nimi nie je markantný, teda v povrchu a v cene. Ale viete, stále vo mne rezonuje, že sa jedná o operáciu na celý život a že asi by sa patrilo aj do seba investovať. Aj ked ušetrených 15 000 Sk by mi určite padlo vhod... Fakt neviem, Vy máte aké??? shandy137@azet.sk

sjuzik

pegy
a este nieco by ma zaujimalo..
urcite si sa pytala, dr., ze kedy by si mala ist na vymenu..co ti povedala?mne ze je to celozivotne a dako sa mi to nezda..

mamba

ozaj a co ak budem starucka babicka:) a uz nebudem mat na vymenu implantatov po 10-15r...daju sa dat potom len von a nenahradzovat sa?ako to potom bude vyzerat???

mamba

dik Pegy.citala som to, ale mi to prislo, ze sa niekedy neviete zhodnut a som z toho vymleta ako vyorana myska:)tak ak mas casik, napis mi na mailik svoj nazor mamba-girl@azet.sk.

trin

Pegy,
ja som pisla do tej firmy,co to sem distribuuje,tak cena sa odvija len od znacky a typu teda,ci su okruhle al anatomy.V ziadnom pripade od velkosti. Ale ti doktori tie ceny hadzu od buka do buka...

Livaa

pegy
ma to stve,neviem podla coho to zoraduje,ale je to na dobrej ceste :-) teraz nemam cas,ale urcite to nejako dam dohromady:-)