Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ropnaskvrna123em

Mile damy a slecny,ja by som chcel dat tuto operaciu ako darcek manzelke pod stromcek,kolko to priblizne bude stat?

trin

Svjetlana,
ja som bola u Dr Gubu minuly tyzden,som s nim zatial nadmieru spokojna.Zatial ziadne komplikacie.prsia mi spravil pekne,dokonca ani muz neveril,ze budu az takto vizerat.

svjetlana

Ahojte,chcem si dat urobit augmentaciu prs u dr.Gubu,Ustav lekarskej kozmetiky v Bratislave,viete mi povedat o nom nieco a ci robia v ulk dobre.Dakujem velmi.

zuzi16

Ahojte kočky, mohli by ste mi poradiť nejakú kliniku, chcem si dať zväčšiť prsia ak viete aj nejaké fotky, budem vám fakt veľmi vdačná. Moj mail je zuzi16@zoznam.sk

zuzana123

modroocko55
Akurat som sa docitala, ze si mala prsia operovane v BB, aky bol pristup a kolko sa plati za konzultaciu? Vcera som bola na konzultacii v BA ale som zo stredneho slovenska a Banska je ovela blizsie tak skor uvazujem ist tam.

zuzi16

Diky, práve to ma metie, je tu spomínaných až strašne veľa kliník. Ja nad tým už rozmýšľam rok, chcem aby to dobre dopadlo, pýtala som sa zvlášť na tú v Ružinove, doktor Palencar, kontakt mi nanho dali tweensky, ale tu ho nikto nespomína, preto už neviem kam

Pegy

Zuzi16 treba precitat stranky dozadu stale sa tu pise o nejakych klinikach a v BA je ich dost vela a vsetky sme spokojne

zuzi16

Ahojte chcela by som si dať silikony, vedeli by ste mi niektorá z vás poradiť kliniku, počula som o ruzinove, boli tam tweensky a vraj sú spokojné. Píšte prosím na email zuzi16@zoznam.sk. Dakujeeeem

janiq

Presne ako pise modroocko :), nezvisi ani tak od znacky (samozejme musi mat certifikat, ale to maju vsetky, ako napr. eurosilicon, mentor, mcghan, polytech, nagor, PIP). Dolezite je, aby to doktor dobre spravil.