Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

shandy137

trin, dada31

Baby no tak gratulujem. Mna to čaká u Gubu v pondelok :o))) Sa už teším, aj keď je tam ešte nejaké to čo keď... Pre ktoré implantáty ste sa rozhodli? A ešte prosím, čo si mám všetko priniesť?
Za odpoved veľmi pekne ďakujem. Snád už aj ja budem patriť medzi pýšiace sa slečny PO :o)))

zuzana123

modroocka55
Dik za tvoju odpoved. Akurat som volala do BB a najblizsie operacie su az na maj. Pan dr.Cerven musi byt fakt dobry. Rada si pockam vsak je to na zivot. Ako dlho si po operacii? Tie dve kontroly co si mala v akom casovom rozmedzi boli?

zuzana123

Ahojte baby, chcem sa vas spytat kto z vas bol operovany v obdobi jar, leto mam moznost ist na operaciu v maji len chcem vediet ake to je s hojenim v tychto mesiacoch maj, jun, jul. A ak by ste odporucali nieco ine rada prijmem vase rady.

Livaa

dada31
neboj je to normalne,kazda sme si tym presli,ale kazdym dnom to bude lepsie a lepsie,prve dni su dost blbe,ale treba to vydrzat.....a za par mesiacov zabudnes,ze si vobec niekde bola a cecky budu ako tvoje vlastne :-)

dada31

livaa
Dakujem...no jasne ze prispejem ale neskor este som polepena...
Je to normalne ze rano ked vstanem z postele ich mam tvrde ako kamen...alebo ja to tim tlakom

Livaa

dada31
no supeer,tak blahozelam a prajem skore zotavenie a aby si to zvladala bez komplikacii,dufam ze prispejes fotkamy :-)

dada31

Caute baby ...Tak uz to mam za sebou...zatial som spokojna az na tie tlaky to je katastrofa ale je mi ovela lepsie ako vcera....dr Guba bol super...

modroocka55

zuzana123,
bola som v BB v Novamede u dr Cervena ,ja som sa tam citila velmi dobre ,vobec som sa necitila ako v nemocnici,izby moderne ,kazda izba ma svoju kupelnu a vsetko je uplne nove .Konzultacia ma vysla na 500 sk a operacia 59 000 aj s dvoma podprdami .Po operacii som bola 2 krat na kontrole a uz mam ist az o rok pokial nebudu ziadne problemy.Na konzultaciu sa treba objednat

trin

mna to vyslo 69000 sk,cim mensie mesto tym nizsia cena,to sa vsak neodvija od kvality lekarskej prace.
Kuki,
ako sa mas,dufam ze si dostala moj mail