Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

svjetlana

Ahoj shandy137,ides k dr.Gubovi.mozes mi povedat kolko stoji operacia a silikony unho chcela by som aj ja knemu ist tak aby som orientacne vedela.Dakujem.drzim ti palce.

miriamka

halooo baby neprehliadli ste ma???aka je ta stranka rajec???kde si mozem pozriet vase foto .pisala som uz.momentalne som 9mesiacov po porode a kojim ale konco decembra koncim s kojenim a velmi rada by som si dala urobit pekne nove prsia take 3cky.poradte aku velkost by som si mala zvolit,viem to mi poradi doki,ale predsa poniektore pisete ,ze ste chceli pekne vacsie a nakoniec ste nie velmi spokojne s velkostou po operacii.dakujem.velmi rada by som sa k vam pridala ,aby som vedela ako to so silikonkami na svete chodi :)

lucia 4

ahojte dievcata, kojila uz niektora z vas so silikonmi? a ako prebieha v takom pripade tehotenstvo? Videli ste nejake zmeny na prsiach, neposunuli sa vam implantaty? Predsa len, telo sa v tehotenstve meni a ja si chcem dat teraz nove prsia ale aj tehotenstvo by som nerada odkladala na dlhsi cas. dakujem.

dada31

alexb
myslim ze by ti s tou asimetriou vedeli nieco spravit....plasticky chirurgovia dnes dokazu aj nemozne len musis ist neakemu dr. na konzultaciu ...dr. ti povie ktomu viac ked ta bude vidiet...

dada31

shandy137
Ja som za samotne implantati platila 36900 a za podprdu 1725...a plus operacia a lozko 37700takze ma to celkom vyslo 76325sk...zober si zo sebou len papuce a zubnu pastu a kefku...ostatne ti daju ...vezmi si zo sebou neake ovocie navecer ti dobre padne.. mna bola pozret Trin a v pondelok ideme na kontrolu ....

shandy137

svjetlana:
ahoj,ja este presnú cenu neviem, hlavne kvôli ešte mojimi nerozhodnutými značkami implantátmi. Rozhodujem sa medzi anatomickými Eurosiliconmi /35 000,-Sk/ a Menthormi /50 000,-Sk/, ale asi vsadím pre pocit a vyberem si tie drahšie, teda Menthori + počítam okolo 30 000,-Sk za veci okolo operácie...

miriamka

AHOJTE baby,chcem Vas poprosit ,kde si mam pozriet tu galeriu s vasimi prsiami...xixi...totizto ja momenalne kojim,koncim s tym koncom decembra a v maji si chcem dat robit silikony...a chcem sa opytat aku velkost ,aby osm mala take pekne 3ky ???dakujeeem

svjetlana

Ahoj shandy137,ides k dr.Gubovi.mozes mi povedat kolko stoji operacia a silikony unho chcela by som aj ja knemu ist tak aby som orientacne vedela.Dakujem.drzim ti palce.