Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

mamba
ja som bola v Chirmed na Dominikanskom namesti v Ke,som po 8 mesiacov a som spokojna,su tam vcetci veeelmi mili a ochotni,dohodni si konzultaciu telefonicky a uvidis sama ako na teba zaposobili.

shandy137

trin, dada31

Jéééj baby, tak to budem naozaj rada. Ozaj môžete mi napísať na mail čísielko a obom Vám este predtým cinknem. Rada by som sa na pár drobností popýtala. Stále mám nejaké tie pochybnosti a počuť vás spokojné bude pre mna hotový balzám na duši :o)))

alexb

mamba
tak tomu ver, keby som ju nemala, tak by mi stačilo to čo mám....
lenže cez leto ked sa vidím v plavkách, že dovi dopo.....:(

alexb

ako prepáč, ale s tvojimi názormy absolutne nesúhlasím....každý chlap sa rád a VELMI pozrie na velké prsia...
a väčšinou báb to aj tak nerobí pre chlapa, ale pre seba!!!!!..pre lepší pocit.....
a ked nás nechápeš, načo sem chodíš???
hoci každý má nárok na svoj názor....

mariamaria

ja uz babo mam ...a moje prsia su po odstati mlieka ako kozicky a som z toho smutna...viem ze sa to vrati ako tak do normalu ale nebude to uz ono...preto chcem silikony.a ked sa niekomu nepaci ,ze niekto iny chce silikony ,nech tu nepise...

ja som mimochodom neregistrovana miriamka ,takze uz som ako registrovana mariamaria...pridavam sa byby k silikonkam alebo potencionalnym silikonkam xixi

elizabett

a ked sa ti prsia nebudu pacit??
co urobis potom??
radcej male ...nez umele,,,
ved to nebudes mat navzdy...
a chalanom sa umele ceckane nepacia,lebo vedia ze predtim mali male kozy....

a co deti?
ako budete kojit??
chcete otravit svoje dieta???

nechapem vas..
ja mam male prsia,mne sa vobec nepacia..
ale silikon by som si do seba nedala..
moj priatel ma miluje aj ked mam male prsia ,,

ked som pekna nieje co riesit,

mamba

inac ta asymetria vie stvat,ja by som bola spokojna aj keby som mala obe rovnake ako to mensie,lebo pod skalpel sa mi nechce.priroda vie byt niekedy svina:(

mamba

modroocka55 u koho si si dala robit?si spokojna.ja to planujem tak o rok -dva.musim este nasetrit.:)ozaj u koho si nemam dat robit-mate nejake negativne skusenosti s niektorym chirurgom alebo vase zname.ak mi viete poradit dobreho chirurga z okolia Kosic, budem vdacna.najviac sa bojim,ze mi to poseru-som videla na nete jednu holku pred a po a asi ten, co jej to robil bol z inej galaxie,lebo na Zemi tak prsia nevyzeraju:(