Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

zuzana123
aj ja som to mala naplanovane presne na den svojej30ale den pred operaciou som si to rozmyslela [nebola som presvedcena o dr]a tak som na druhy den isla do BB na konzultaciu .Takze sa mi to posunulo ale som rada pretoze vsade predtym mi chceli dat mensie silikony ako v Novamede a teraz uz ked som po si hovorim ze mohli byt este vacsie.Takze ak Ti dr povie 275 daj si aspon 300 ak Ti povie 300 daj si 325 pretoze ked to odpuchne zhruba po 2 tyzdnoch tak prsia su hned mensie.Mne dal 275 vsade mi chceli dat max250 ,Cerven aj navrhoval zemoze byt 300ale toho som sa ja uz bala a teraz lutujem.Neva nabuduce...hehe.Ak chces posli mi mailovu adresu a poaslem Ti foto pred a po...

roman bublavy

ale prosim ta....
ja som len napisal svoj nazor.
ze ste totalne na hlavyu ked si davate nieco umele do tela co aj tak nije navzdy,
len na par rokov..

jeny

moj zlaty ak maš nejaký problém rieš si ho niekde inde..bublavec...a nelez tam kam kam tomu p.. rozumieš daj si stránku metrosexuál tam sa nájdeš...

zuzana123

modroocka55 to je sranda ja to idem mat skutocne ako darcek na moje 30tiny a mam narodky tiez v auguste. Manzel povedal, ze mi to zaplati tak super. Len ja by som to uz v auguste chcela mat aj zahojene tak v maji operacia by bola idealna len mam strach s tych teplych mesiacov ako sa to bude hojit.

modroocka55

zuzana123,
ja som bola v auguste na konzultacii v den mojich 30 narodenin a ukecala som ho ze to chcem mat ako darcek co najskor .Tiez ma chcel zobrat az v novembri ale potom ma objednal na september ze tam mu niekdo vypadol .Na izbe sme boli dve obidve po augmentacii.Na kontrolu som bola po tyzdni ,vtedy mi vybral aj stichy a potom po mesiaci .

mariamaria

dakujem za odpoved,nevadi uz som pozerala akesi fotky z nejakych stranok ...ale mozte mi poradit ake stranky si mam prebehnut,nie som v tom este taky expert ako vy ,ktore sa o to viac zaoberali...

Livaa

miriamka
na stranku rajce maju pristup len tie dievcata co poslali svoje foto. Ale pozri si stranky plastickych chirurgii a kazda ma svoju galeriu fotiek pacientok,ktore su po.