Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

mamba
ano mam troska asymetriu,ze je jedno vyssie ako druhe,ale to je zanedbatelne. Vsetko zavisi od toho ake cecky sa Ti pacia a aj podla stvu tvojich prs co mas teraz. Doktor Ti navrhne aky typ,ale rozhodnutie je na tebe. Ja som platila okolo 64.000 sk,ale neviem ci sa ceny nezmenili troska,na konzultacii Ti vsetko povedia. Ja mam okruhle 290 ml.

mamba

ozaj...ake ste si dali silikony.okruhle alebo anatomicke?kt su krajsie a nevyzeraju ako umele-teda na prvy pohlad pekne prsia??

mamba

a inac ja a ani ine voobec nemame chut ist pod skalpel, len keby ste vy chlapi a okolity svet neboli taki naarocni-cest vynimkam..nehovor hop,kym nepreskocis

mamba

roman...tak si predstav, ze by sa na semennikoch nosilo nieco ako podprda a ty by si mal jedno ako tenisovu loptu a jedno ako ping-pongovu...prijemny pocit,coo...moj priatel je so mnou tiez spokojny a lubi ma,ale toto mu neprekaza a ja sa nebudem citit menejcenna ako chlap s polovicnym penisom:)a navyse technologia len napreduje a uz to nie je take ako kedysi.

mamba

alexb...ty si uz po a mala si asymetriu?alebo sa este len chystas.hej leto to da pocitit:(,ked vidim vo vyklade krasne plavky a nie su push up...

modroocka55

roman bublavy,
nikdy si naozajstne silikony nevidel ani nechytil ,sama si silikon nahmatam len velmi tazko a to ze mam spravene prsia si nevsimla ani moja mama ani naj kamoska ...nevedia to doteraz ...tak Ty by si si to vsimol urcite...hehe