Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

dievcata zaregistrujte sa , zaregistrovanym aj viac ostatné povedia, nemusite pisat svoj mail, proste smejo musi byt zeleny, potom nikto nezneuzije vas nick a tiez mozete upozornovat na invektivy /skoncia v koši/ a uchylaci sa neradi registruju,lebo by boli odhalitelny tak na šedých smajlov ani nereagujte...

Pegy

Babulky co sa rozhodujete na tejto stranke najdete vela informacii na ktore sa tu stale pytate Sjuzik uz som zistila preco mam vyžšiu cenu za implantaty ! Od velkosti 500ml sa cena zvysuje,do tejto velkosti su ceny rovnake. zena.centrum.sk

zuzana123

ahoj modroocka55, bude super ak mi posles tie fotky pred a po. Diky za radu bola som na jednej konzultacii v BA a tiez mi doktor odporucil trochu vacsie silikony ake som chcela z 275cc na 300cc kvoli rozmeru mojho hrudnika a povedal aj z jeho vlastnej skusenosti vacsinou pacientky lutuju, ze si nedali o trochu vacsie. Odporucil mi anatomicke a suhlasim viem, ze ked pojdem k Cervenovi na konzultaciu budem si viac ista s tym co chcem. Ja by som chcela vysledne mat take pekne Becko male Cecko ale viem, ze vacsie by som nemohla. Rada sportujem a viem, ze s malymi je to pohodlnejsie ako s vacsimi. moj email zuzibazelova@aol.com

Pegy

Mamba to si urobila dobre ze si sa zaregistrovala a toho vola si nevsimaj takych tu uz bolo aj bude!Doteraz tu ticho cusal ako nejaky uchyl a cakal na to kedy sem niekto hodi nejaku stranku s ceckami a teraz je vo svojom živle!!!

zuzika6

čaves baby,chcem sa opytať tych,čo ste PO-ako ja to so športom?venuje sa niektora z vas tenisu?ja idem zajtra dohodnuť termin a dosť by ma mrzelo,keby sa mi nedalo hrať... dík za odpovede