Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

ahoj modroocka dakujem ti za tie fotky su pekne a fakt vyzeraju prsia velmi prirodzene. Aku velkost si mala pred a teraz po?

shandy137

trin, dada31

Jéééj baby, tak to budem naozaj rada. Ozaj môžete mi napísať na mail shandy137@azet.sk čísielko a obom Vám este predtým cinknem. Rada by som sa na pár drobností popýtala. Stále mám nejaké tie pochybnosti a počuť vás spokojné bude pre mna hotový balzám na duši :o)))

sjuzik

pegy
ja viem, ale to je dr.jezovitova, ktora mna aj teba robila obidvom nam dala ine ceny tebe o 5za silikony a mne o 5za operaciu..ale z tej firmy odkial beru silikony ti urcite tiez volali ci si objednavas tie a tie..ked ti ostalo cislo tak zavolaj a opytaj sa

mamba

diki pegy..mi doslo,ze to bude lepsie:)ale som si musela zalozit novy mail,lebo som taka inteligentna,ze som sa pomylila pri vypisovani a miesto - dala. este dobre,ze mi povolilo to zalozit a nedoslo to na nejeky uz zalozeny mail:o)

zuzika6

Ahojte babenky,ja idem zajtra dohodnut termin k dr.Trskovi.stala však vaham nad vyberom inplantatov.viete mi ešte poradiť?dakujem

sjuzik

pegy
aj ja som sa pytala a mne povedali ze drahsie su anatomicke, a priamo z tej firmy odkial ich objednava aj esthetic, tak neviem a je podla mna blbost ze od 100alebo od kolko ml robia do 490cca je jedna cena a nad 500vysia to by si nadhadzovali podla mna pri kazdom cisle inu cenu