Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Sweetlemon,
ja som objednaná týždeň pred operáciou na všetky tieto vyšetrenia do PD, takže Ti ešte neviem povedať. Trška Ti dal aj odporúčania pre lekára?

sweetlemon

maja222
no asi sme na tom rovnako,tiez som z dediny a nechcela som ist nasej klebetnej lekarke :) tak som dnes bola akurat na ekg u jednej lekarky cez trsku,no ale je to drahe. ty kolko za to zaplatis?

margaret

miu miu: nemusis sa bat, myslim, ze je tu dost vela dievcat s dobrou skusenostou a nie bolestnou

ja som tiez bola u jezovitovej pred 2 mesiacmi, bolelo ma to dost asi hodinu po opke a ked som si prvykrat sadla so sestrickou, vecer som uz chodila, noc nebola hrozna, dali mi aj tabletku na spanie, ja si na to nespominam, ako na bolestivu skusenost, len presne ako pegy povedala, komplikovane je sadat si z lahu, ja som tiez vela chodila, ja pritom nie som nejaka extra odolna, ale toto bolo v pohode, kludne aj nabuduce

Pegy

miu miu ja som bola pred rokom v septembri,noc som tam prežila uplne v pohodičke.Je tam k dispozícií celú noc sestrička,je velmi ochotná,pribehne ked ju zavoláš a ochotne pomože.Ja som dosť ramenatá športovej postavy63kg 168cm,80pod prsami a teraz 100cm cez ne.No dr.má celkom dobrý odhad aj ked teraz by som si dala aspon stredný profil.Odporučila mi 450ml.Dala som si 500ml eurosilikony a nízky profil.Aj ked sa to niekomu može zdať dosť tak tá velkosť nie je až taká velká.Je to v pohodičke.Myslím,že má dobrý odhad,poradí vždy velkosť čo sa hodí k postave ale nebojí sa ísť ani dó vačších implantátov.

miu miu

Ahoj Pegy no ja sa chystam v oktobri, ked uz nebude take teplo, lebo teraz by som to asi nezvladla. Bude to podla mna lepsie ked je zimsie a chladne pocasie. A nebude mi podprda vytrcat z trceciek co nosim teraz. Ja si inak tiez myslim ze lepsie je sa hybat. Aj ja som ten typ ze neobsedim, musim stale nieco robit. Inak uz sa nebojim ked budem doma ale este v nemocnici a prvu noc zvladnut na lozku a v bolestiach. Asi nezaspim a budem cumiet do blba celu noc a trapit sa bolestou. no neviem..... Ty si spokojna ako ta odoperovala Jezovitova? Vsetko vyslo podla tvojich predstav? Ake mas miery prosim hlavne vysku a vahu na porovnanie a velkost implantatu ti dala aky? Vie dobre odhadnut postavu a typ co sa ku mne bude hodit?

maja222

Sweetlemon, predoperačné si robím cez Cibamed. Ja som z dediny, kde mám veľmi klebetného doktora, a aspoň nemusím behať po tých všetkých vyšetreniach.

maja222

Swetlemon, mne doktor tiež najskôr hororil, že väčšie sa mi nezmestia, že mám malú elasticitu kože, ale keď som bola u neho druhýkrát, tak si ma pomeral ešte raz a zisťoval, či sa mi zmestia aj 320ml. Takže, nechám sa prekvapiť. Tiež nechcem nejaké príliž veľké, hlavne nech to je čo najprirodzenejšie.

sweetlemon

zuzka24
pozerala som na tie tvoje 355-ky a su fakt peknucke,velmi sa ti hodia,su akurat :) mne trska tiez povedal,ze pri op sa rozhodne a ze mozno mi nakoniec da 300.ale neviem,ci by som si zvykla na taky velky objem :) ja som fakt drobec :)necham sa prekvapit a verim,ze to dobre dopadne :)

zuzka24

sweetlemon a maja222,
ahojte baby,citala som si vase prispevky..urcite sa z novych prs budete tesit...napr.mne lekar tiez povedal,ze nevie,ci mi budu vediet dat velkost aku som chcela kvoli tomu,ze som mala male prsia a malo koze-akoze viac neviem preco:)))drzim palce!