Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

maja222 no neviem,ci tie moje prsa vedia,ze ich idem trapit,ale za posledne tyzdne este viac splasli,vsetky podprdy,ktore mi boli akurat,mi odstavaju. Volakedy by som z toho nervacila,no teraz mi to je uz tak jedno :) a inak nechapem,preco sa mne da vlozit max 280 a teda aj 320...to su mi zahady :)

sweetlemon

maja222
no ved to, tu velkost uvidim az potom,nechavam to na dr., ja mam cez "prsa" 78 a pod prsami 70,ja som naozaj velmi tenucka hore,tak na mne to bude vidno poriadne,myslim. no ved v kazdom pripade ich potom uvidite vsetky :)

zuzka24

hops,
drzim palce!urcite to vsetko dobre dopadne,neboj sa!budem na teba mysliet cely den a budem rada ak sa coskoro ozves.neboj,si nejaka zena nie?zvladnes to!urcite!tak sa maj pekne a mysli len na to najlepsie.pa:))

Pegy

miu miu aj ja som bola u Ježovitovej.No ja som taký nezmar asi preto som to tak dobre zvladala.Moje heslo je ,,ked chceš všetko ide!A moja rada??Netreba sa opušťať a fnukať!Najlepšie je neležať, lebo to vstávanie potom je zabijak.Držím palce a ty sa kedy chystáš?

maja222

Hops, zajtra budem určite držať palce. Neboj sa, všetko bude dobré. My, čo máme ešte len pred OP, tak Ti budeme tíško závidieť, že už máš po :-))

maja222

Sweetlemon, ja som videla fotky aj s 280ml a aj s 320ml a poviem Ti, že nejaký veľký extra rozdiel som si nevšimla. Aj u Tršku som sa dívala na fotky, ale na každej žene tá istá veľkosť vyzerala inak. Koľko máš pod prsiami a cez prsia?

atram

Ahojte dievčatá, chcela by som vás poprosiť, či mi viete zhrnúť ktoré centrá v BA vykonávajú zákroky a ktorý lekári? Lebo poznám len Trsku a ja budem pre neho asi tvrdý oriešok, lebo potrebujem aj upravu nie len implantaty.