Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

Pegy ako sa tebe podarilo to tak dobre zvladat? Co ti pomohlo? Ked si ani lieky nepotrebovala. A kto ta operoval? Ja sa chystam k Jezovitovej.

miu miu

Dakujmem za odpoved Pegy a Carie, beriem aj kazde rady co ste zazili po op, dobre mi padne ako mam potom tu bolest zniest. Ak mi niekto poskytne este svoje skusenosti budem len rada. Naozaj dakujem. Cize je to individualne. Ale bojim sa ako to budem znasat ja. Co pomaha na zmensenie bolesti?

sweetlemon

hops
Neboj,mala by si sa skor tesit na nove ceciky :) ja som uz na ihlach asi mesiac,tiez by som to uz chcela mat za sebou. Ale urcite na teba budeme vsetky mysliet, drzime prsteky

hops

ja idem zajtra na OP. Som úplne rozklepaná. Dnes som už ani nešla do práce len sa doma motám. Chcem to už mať za sebou...veľmi sa bojím.

sweetlemon

senties
termin mam 5.9.,neviem, co ma volne, treba mu zavolat, tiez som si termin dohadovala az neskor,lebo som nebola rozhodnuta. staci mu zavolat a on nieco najde, je velmi ochotny. a kedy by si chcela ist? viem, ze na zac. septembra je tam uz viac bab.

sweetlemon

maja222
mne dava tusim tie polytech,no ja by som ale asi viac ako 280 nechcela,ked sa pozries na moje fotky, ja som strasne chuducka hore,tak nechcem aby to moc kricalo. a ty tie anatomy?

maja222

Sweetlemon, ja mám také isté ako Ty. Dala som mu voľnú ruku. Dohodli sme sa, že ak to bude málo, dá mi 320 ml. Ja mám polytechy a Ty?

sweetlemon

maja222
ahojky,skor sa rozhodol trska, povedal mi predbeznu velkost 280ml anatomy pod sval. povedal, ze by malo byt z toho cislo take 2-3. a ty si ake davas?