Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Sweetlemon, poslala som ti foto do galerky, livaa asi nie je na nete, tak zatial tak. Kedy ides a ku komu? Pekny dnik

sweetlemon

Lialia
no jasne,pamatam,on fakt takto znechutil vela bab. Nechapem,preco sa nechce do toho pusta,jeho praca sa mi naozaj paci,ale mozno sa boji pustit sa do niecoho ineho.Zvlastne.No Guba robil moju kamosku a prska ma pekne,trosku pevne sa mi zdaju,ale ziadne komplikacie,ma tie tvarovatelne a je velmi stastna.Tak dufam,ze aj ty budes,nevieme sa dockat fotiek...teda aspon ja :) setri sa,rychle hojenie prajem :)

Lialia

Sweetlemon: Guba nie, ten je super a hovoril, ze taku pracu ma rad, lebo je to velmi tvorive. je fakt super a profik. Zato Trska sa potil s tym pravitkom, ani som nesnivala, ze budem mat takato prsia po jehpo komentaroch. Ved si mozno pamatas.. :)

sweetlemon

Lialia
super, som rada, ze sa to nakoniec podarilo a Guba nerobil problemy, ze je to zlozite. Tak sa tesim na foto :)

Lialia

Livaa tebe poslem foto. Sice sem nepatrim, ale ked uz som v galerke, tak to tam mozes zaradit, ako som slubila :-)

Lialia

Ahojte, tak ja som bola v pondelok na operacii, nakoniec len na modelacii, ale som velmi spokojna a neviem si vynachvalit primara Gubu. je to jeden profesionalny doktor a nikdy v zivote so ziadnym problemom nebudem zvazovat nikoho ineho. Prave preto, ze moj komplikovany pripad vedel tak krasne vyriesit.

Zelam vam vsetkym vela stastia a uspesne hojenie prsicok!!!

sweetlemon

maja222
nedal mi odporucanie,to som bola u dr.,ktora robi pre neho tieto vysetrenia,nejaka jeho znama.Ale teda uzasna dr., trosku moc ukecana,ale zlata :) dnes mi je nejak divne,tak dufam,ze nebudem chora, to je vzdy tak ako naschval. Inak pre tie, ktore maju mat M. na den operacie,vcera som bola u gynekologa a v pohode mi predpisal Lutenyl (myslim),ktory by nemal mat vedlajsie ucinky.