Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ninaa

Prsník, moju kamarátku operovala dr. Kačmarčíková a dopadla katastrofálne. Najprv jej po mesiaci museli vybrať jeden imlantát a po nejakom čase aj druhý. Veľmi ťažko to znášala, dokonca lekárka sa k nej správala arogantne a zvaľovala chybu na implantáty. Tie šli na expertízu k výrobcovi a potvrdilo sa, že boli v poriadku. Mamarátka bola potom na konzultáciach aj inde a všade potvrdili, že lekárka by si mala spytovať svedomie. Jednoznačne neodporúčam!

margaret

prsnik: ale ved to neber osobne, je sobota, dievcata tu nie su, tie co ta citali, asi nemaju skusenost s danou dr.

ja si len myslim, ze ak chces vacsie prsia, tak niet preco vahat, mna stvali mjoje "vykojene" nulky, tak som tento problem jednoducho odburala, mam 3 mesiace po a som spokojna

prsnik

no babenky čakala som trochu viac z vašej strany podpory, keď sa tu tak navzájom povzbudzujete.To že nie som vo vašej vekovej kategórii predsa nič neznamená.

sweetlemon

hops
aj ja gratulujem hops!to je super, ze to mas za sebou a nemala si bolesti.dufam, ze vsetko bude v poriadku a budes sa vytesovat z novych prsicok :)

prsnik

To moja prezývka je ale smiešna.Raz som tu písala s najakým chirurgom ohľadom mastopatie a udala som takú prezývku a teraz mi to už nechce administrátor zmeniť.Takže som prsník

prsnik

Ešte by som bola rada či tu vôbec je žena v mojom veku .Dúfam že to nebudete posudzovať ako nejaky môj rozmar, verte že čo človek neurobí po čom túži stále ho to prenasleduje.Ja už som mala predoperačné pred ôsmimy rokmi ale potom som sa zľakla aje to zase tu.Idem 2.9.

prsnik

Ahoj baby ja som tu nová ale už týždeň čítam vaše príspevky.Mám 45 r. a vždy som túžila mať väčšie prsia ,nikdy som však nemala na to čas a peniaze .Dnes mám dospelé deti muž ma kopol po 25 r. do...a tak som si povedala,že to predsa skúsim.Som objednaná k Mudr.Kačmarčíkovej do Šace dostala som na nu skvelé referencie ale tu dnes čítam niečo nepekné ojej práci.Rda by som uvítala niečo optimistické kto s ňou má skúsenosti.Ďakujem

Pegy

hops grarulujem!!Také návaly má asi každá hlavne pri vstávaní.Je to nepríjemné ale všetko chce čas a hlavne trpezlivosť.

hops

Zdravím. Opku som prežila.Po nej to bolo super nič ma nebolelo ale včera som začala mať taký divný pocit hlavne ked vstávam ako keby sa mi tam niečo prevalilo ale je to dosť nepresný opis. Volala som Dr a o hodinu som bola v ambulancii. Povedal že zatiaľ tam nič zvláštné nie je, mám prísť v pondelok na kontrolu.
Ja si myslím, že mi to trochu odpuchlo a teraz sa to tam chce trochu pohybovať ale ešte sa to nezhojilo. A ešte mávam také mrazenie ako keď sa pri kojení púšťa mlieko. Mala niektorá z vás niečo podobné?