Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

hops - čiže tvoja mamina o tom ani nevie? ja sa zatial chystam len na konzultacie a ked budem mat isty termin, tak pojdem s pravdou von, my sme s mamou v dennom kontakte, pretelefonujeme hodiny, kecáme o všetkom, ale toto neviem ako zo seba dostať von, viem že si bude ťukať na čelo, inak mame super vzťah, ale toto je taká vec, že mám obavu jej to povedať, asi najťažšie začať o tom reč... manžel je v pohode, ten ma podporuje
ela26 - mysliš, že by tvoje okolie nesuhlasilo, keby si im to povedala?

ela26

ahojte prsnik, alebo KlaudiaKE ja mam v utorok konzultaciu v KE ...tiez to nik nevie....poslite mi mail? nemam ziadnu podporu...potrebujem sa o tom porozpravat :(

hops

Ja som tiež zvažovala ako to povedať mame, ale nakoniec to nechám tak a nebudem hovoriť nič. Prsia som si dala spraviť hlavne pre seba a manžel nebol proti a to je pre mňa podstatné. Moja mama nevedela ako ma to trápilo, že po kojení môje prsia boli asexuálne...aspoť ja som to tak vnímala...tak si myslím, že by sa jej to zdalo uletené aj keby mi to nepovedala a nechce sa mi obhajovať svoje rozhodnutia.

atram

Prsnik - nuz ja ti zasa poviem, že neviem ako to povedať mame :( Tiež sa chystám, chcem to stihnúť oktober-november, manžel je uzrozumený, ale mame neviem ako to podsunúť. Nuže porad ako by si to ty prijala od dcéry?

prsnik

Klaudia ďakujem za príspevok aspoň že nie som sama/myslím staršia/.Musím vám ešte povedať,že ešte viac ma trápi negatívny postoj mojej 20 ročnej dcéry,ktorá si myslí,že som sa zbláznila a vôbec o tom so mnou nechce rozprávať.Poviem vám nie je to veľmi dobrý pocit.

KlaudiaKE

Livaa uz ti musim poslat aj ja foto, lebo stale som nevidela ziadne foto bab :-( a chcela by som vediet co ma to caka a ako sa to bude zlepsovat :-)) tento tyzden uz sa pokusim to stihnut a poslem ti mail ;-)

KlaudiaKE

Prsník: Som tiez z KE o danej lekárke som nepocula nic, ale kamoska ma známu co pred 2mesiacmi bola na OP a ma 43 rokov a je veeelmi spokojna.. len neviem kde bola :-) mala mi to zistit ale este ma neoboznamila. Takze co sa tyka veku je to uplne v pohode :-)

Ja som bola v Chirmede na poslednu konzultacku zaciatkom tyzdna.. takze nakoniec po merani budem mat 350ml, okruhle stredny profil, ale znacku neviem, lekar este rozmyslal ktoru pouzije a je mi to jedno, necham to na neho :-) ma moju doveru a vzdy myslim pozitivne a tak to aj dopadne :-) v pondelok idem ku nim na predoperacne no a 4.9 ma to caka :-) cca o 12.00 ..

prsnik

Tak to si ma nepotešila,ale nemyslíte že možno každý operatér má za svoju prax aj zlé výsledky,za ktoré možno ani nemôže.Ja len preto lebo moja známa bola u nej v máji a z výsledkom je veľmi spokojná.

sweetlemon

Babulky, 5.9.mam op a tento tyzden som ochorela.Dnes som mala dokonca aj teplotu.Bola ste niektora pred op chora? Stihli ste sa vyliecit alebo ste si museli prekladat termin op? No len sa mi nechce znova absolvovat a platit predoperacne, som taka nestastna :(((