Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

KlaudiaKE
ahoj,ja som si predoperacne nechala tiez sptavit cez Chirmed,o vsetko sa postarali a aj ma objednali. Tiez som nechcela ist cez obvodnu a sama si to vsetko vybehat.
Drzim palceky a zbehne Ti to ani sa nenazdas:-)

zuzka24

KlaudiaKE,no ahoj:)tak ty sa mas:))ale aj ja sa mam super,uz som si zvykla,ved som uz takmer 2mesiace po opke.ja som si dala vysetrenia robit v chirmede-vyslo ma to do 2000(neviem kolko by stal samotny usg,alebo interne vysetrenie)ale...nechcela som ist k mojmu lekarovi a lekarke s tym,ze si chcem dat zvacsit prsia..atd.inak to dopadlo dobre,dufam,ze aj tebe to dobre dopadne,ale oni su fajn lekari,takze ja by som k nim isla aj znova..bez obav..takmer:))no,ja som si dala napokon 355ml..a som spokojna..moja vyska je asi165cm a vaha asi 52kg.juuuj:)budem na teba velmi mysliet a dufam,ze budes spokojna,buduci rok pojdes na dovolenku zmenena:)))

KlaudiaKE

AHOJTE.. ZUZKA24 ako ?? uz si sa zžila uplne ,? :-)

trochu som sa odmlcala lebo som si dopriala 4 tyzdne mora :-) najprv bulharsko a o 3 dni taliansko, takze som taka zrekreovana ze uz sa mi chce len pracovat :-)))

akurat myslim na to ze datum operacie 4.9 sa blizi a nemam este nic povybavovane.. chcem ist najprv na gyndu na STK lebo presiel rok, nech tam pozru ci vsetko ok. no a potom na tie predoperacne co mi dal lekar papiere.. to celkovo co ma treba pozriet koli narkoze to mam ist za svojou internou lekarkou ??? alebo sa oplati radsej nech mi to vybavi chirmed za poplatok. lebo usg mi teoreticky uz pozru aj v ramci preventivky na gynde. ale neviem si predstavit dat mojej gynokologicke papier ze operacia prsnikov ona je starsia a mam pocit ze bude na mna divne pozerat lebo asi bude tusit na co mi to je :-( takze neviem ... kolko pred operaciou vlastne mam ist na vsetky vysetrenia ??? aj tak este musim ist do chirmedu na poslednu konzultaciu aj ohladom vyberu velkosti a inych veci, lebo vsak este nic pre mna neobjednali :-) nakoniec pri mojej vyske 169cm a vahe 60kg som si vybrala 320ml, stredny profil, okruhle.. snad budu ok :-)

ked pozeram kalendar ., boze to je uz za 3 tyzdne :-O

maja222

Sweetlemon, čítala som si príspevky do zadu, ale nikde som nenašla, aké implantáty si sa rozhodla dať? Ja idem ku Trškovi tiež, ale dva týždne po Tebe.

Pegy

miu miu,to čo tu písala Carie nemusíš prežívať aj ty.Všetko je individuálne.Ja som sa na druhý den ako som išla domov sama obliekla,lieky na bolesť som nebrala a po 3 dnoch som aj sama vstávala a umyla si vlasy.Na 5 den som už pracovala,síce opatrne ,ale cítila som sa skvele.Prsia som cítila asi mesiac ale nie bolesť,len ten pocit,že je tam niečo je navyše ale hlavne tu váhu implantátov.

Carie

miu miu: aj teraz to boli (na dotyk) som 4m po. prve dni po som mala velke problemy vstat, musela som si najskor zhodit z postele nohy, potom pomaly posunut hrudnik a nejak sa preklopit, bolo to zdlhave a bolestive. ale ked uz som stala na nohach, tak pomaly som chodit vedela. ale kazdym dnom je to lepsie. po 3 dnoch to bolo vyraznejsie lepsie. ale vstat tak normalnejsie som vedela tusim za 2 tyzdne. prve dni som sa nemohla ani len obratit na bok, len na chrbte lezat. po par dnoch sa jaks-tak s problemami a bolestami dalo prevratit aj na bok. umyt si vlasy nie je az taky problem, po par dnoch to zvladnes. inak mna to bolelo strasne a po opke mi ani nechceli davat moc lieky proti bolesti len jednu za 12 hodin a ja som isla doslova skapat od bolesti. prosila som sestricku, ale ta ze nemoze ma predavkovat a to mi staci. s velkymi problemami sa mi nakoniec podarilo naciahnut za za kabelkou a tam som mala vlastne lieky proti bolesti, dala som si hned 2 naraz. ale predtym som niekolko hodin zbytocne trpela.