Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

lana12
ja mám 310 ml a musím povedať že 3podprsenka mi je malá kupujem teda č.4.
skús si to ešte prebrať s lekárom pokiaľ v tom nemáš jasno určite ti poradí.

lana12

Ahojte,
Poradte mi prosim!!
Caka ma operacia 21.10.a bude ma operovat Dr.Guba,pri mojich nulkach a 177cm a 55 kg mi doporucil 300ml.anatomicke inplantaty.
Chcela by som trojky prsia,myslite ze 300 ml nie je malo na trojky?? viem ze anatomicke neposobia tak velke ako gulate,mate s tym skusenost?
Dakujem

sweetlemon

No ono to nejak nezalezi ani na vekovom rozdiele medzi rodicmi.Moja mama ma 41,medzi nami je 17 rocny rozdiel.Napriek tomu je to skor ta "baba z dediny od plotny" ako napisala Klaudia.Teda urcite skor ako nejaka mestska pipenka.Malokedy sa maluje,vobec nechodi na kavy s kamaratkami,je len doma a v praci,je proste taka staromodna,neviem, ci je to tym, ze ako 16-rocna uz doma behala s velkym bruchom a hned sa na nu nakopili domace povinnosti alebo proste vychovou.Je pre nu divne,ked chcem ist na Dj,ze radsej nech sedim doma a tak.Preto som sa velmi bala, ako na nu.Napriek tej jej povahe som bola milo prekvapena,nehovorim,ze to bolo bez problemov (mama hovorila,ze ked to povedala otcovi,tak skoro plakal),ale proste to pochopili a teraz do mna este aj rypu :)
Hlavne myslim,ze to netreba odkladat a povedat to cim skor a nie na poslednu chvilu,aby to rodina nebrala tak,ze s takymto krokom bola oboznamena ako posledna.Teda aspon nasim by sa to urcite nepacilo.Nasim som to povedala mesiac pred op a myslim, ze to bolo akurat.Tak teda vela stastia...

KlaudiaKE

:-) som sa zabavila na tom zbuchnuta 17tka :-))))

niekedy zalezi aj na veku rodicov. medzi mnou a mamou je 20 rocny rozdiel.. takze pri mne je celkom mlada :-))) tusim by mozno aj ona este sla na operacku keby musela :-)) teraz ma 51 ale a svoj vek velmi dobre vyzera a ma pevne prsia. ved aj teraz ma dovolenke sa opalovala hore bez a ja nie. lebo som sa hanbila ukazat svoje lentilky :-)) takze to bolo nejak naopak, cize vobec som nemala nejaky ostych jej to povedat. my sa o tom dokonca bavime cela rodina, este aj otec si ma dobera ze bude mat cicu micu dceru s cickami a mama to vzala tak akoby som jej povedala ze vonku prsi :-))) nikto z nas ani len nepomyslel zeby sa malo nieco stat a pokazit. proste sa idem skraslit a budem spokojnejsia sama so sebou..na dovolenke som bola s krstnou a sesterkoua bavili sme sa o tom a dokonca ona caka kedy pojdem nech uvidi vysledok a chce ist aj ona. V dnesnej dobe je to uz asi fakt normal. aspon ja to tak vnimam, lebo pred nikym to nezakryvam a kamoskam a znamim sa s tym chvalim :-)a kazdy ma len povzbudi a je zvedavy na vysledok...

PRSNIK.. a dcera ma pekne prsia ?? mozno preto sa nevie vzit do toho ze aj tych ich chces pekne.. mozno to uz vnima tak ze si mama a stara a uz sa nemas komu pacit :-)) aspon tak to vnimaju dcery, ja si z mami tiez strielam ze je stara. a ju ide rozdrat do nervov :-)) ale viem ako sa citi. ja mam 31 ale citim sa na 20 a verim ze ked budem mat 40 vyssie stale vo mne bude mierny pubertiak , tak sa skus s nou porozpravat preco jej to vadi...vsak by mala byt rada ze mama sa chce stale pacit. a nebude to ta stara baba v kydloch. Ja nechapem zeny v rokoch co sa nemaluju a nestaraju o seba, a vyzeraju ako baby z dediny od plotny :-) a pritom maju naviac..

ELA26 .. a dlho si sa rozhodovala ist na konzultacku ?? to si este vobec nikomu nepovedala ? ani priatelovi ? ja som sa rozhodovala asi mesiac a ked som sa rozhodla mala som medzi tym prevent. u gyndy a nasli mi cistu, takze ciciky som odlozila z hlavy bokom, inac by som ich uz rok mala :-) takze som po roku rozhodnutia konecne na konzultacku isla a hned v ten den dohodla aj termin. ktory uz bude za tyzden a pol.

atram

Prsnik - myslim, že vzťahy sa nenarušia, teda viac menej som si istá, no ako písala sweetlemon, mám z toho mierny stres :( Cítim sa ako zbuchnutá 17-stka :)))) tá tiež asi nevie ako to povedať doma :))

sweetlemon

Ja mam 24 a tiez byvam s rodicmi.Povedat to mame bol pre mna asi najvacsi stres na tom vsetkom.A tak som jedneho dna mame rozpravala mame o tom, ze kolegyna bude mat dovolenku a vtom som jej povedala,ze ved aj ja budem mat dovolenku...no a kedze som sa prekecla,tak som musela z pravdou von.Jasne,ze som na to isla velmi opatrne,najprv som sa jej opytala, ci ma za to zabije :) a ked povedala,ze nie,tak som jej povedala,ze idem na operaciu.Jej prva reakcia bola,ze nie,nie,nie.No potom som jej zacala o tom hovorit,ukazala jej nejake fotky na nete,aby videla,ze to neni az taka umelina ako si myslela.A nakoniec to celkom aj vzala,povedala sice,ze mi to neschvaluje,ale tak uz s tym nic neurobi.Zachovala sa celkom v pohode,co som bola prekvapena,nakolko som jedinacik.Tak dufam,ze aj vase okolie to vezme tak s nadhladom.Drzim palceky :)

prsnik

Babenky ešte som vás chcela poprosiť o nejaké foto lebo tam kde som bola mi bohužiaľ nič neukázali.Mala by som si dať 280ml mentor,ale aká je to veľkosť nemám ani potuchy.mail zuzana452@post.sk.Budem veľmi rada.

prsnik

Hops myslím ,že je to celkom dobrý nápad to nehovoriť mame a keby to prasklo myslím,že dôležitejšie je ,že to vie tvoj manžel a že s tým súhlasí.
Atram dôležité je aký máš vzťah s mamou.Keď ste stále v kontakte a vychadzyte dobre asi by to považovala za podraz keď sa sňou radíš o menej podstatných veciach.Veď ty nemusíš akceptovať jej názor, ale vypočuť si ho môžeš.Myslíš ,že sa narušia vaše vzťahy?
Ela 26 neviem aký máš vzťah s mamkou ale ty to určite doma nezakryješ.Ja teda neviem,ale keby som videla ,že sa moja dcéra kvôli tomu trápi a naozaj po tom túži asi by som súhlasila.teda myslím.Je to ťažké

ela26

urcite myslim, ze ano najhorsie je byvam este s rodicmi, ale chcela som nieco uplne prirodzene myslis, ze by si to vsimli?