Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

antikoncepciu by si mala vysadit asi mesiac pred OP. Vlastne doberies balenie a dalsie uz nezacnes uzivat.
Je jedno, o aku znacku antikoncepcie. Ale je to na lekarovi, opytaj sa ho, ci mas vysadit alebo nie. Niektory lekar mavne rukou, niektory si to riziko, ze by sa ti mohlo nieco stat na seba nezoberie. ja som mala 4 operacie, prve dva razy som musela vysadit a potom som normalne uzivala.

miu miu

a zalezi to aj od druhu antikoncepcie ktoru beriem? A kolko dopredu by som mala vysadit? Ty si si vysadila pri kazdej op antibabytabletky? Neviete ako je to u Dr. Jezovitovej? Lebo po op nesmiem otehotniet, tak mam strach ze sa mi vstko narusi. cely cyklus ktory mam uplne pravidelny. Asi si tym vsetko rozhadzem. no ale zomriet teda urcite nechcem......

Laura S

hops

to, ze sa ti jeden prsnik nehoji tak dobre ako druhy je normalne, menas sa coho bat, nakoniec budu v poriadku, neboj. Moze to byt sposobene aj tym, ze mozno mali problem pri vkladani jedneho implantatu,tym padom bol jeden prsnik viac namahany ako druhy a potom to vidiet:o)

Laura S

miu miu

niektori lekari zakazuju uzivanie antikoncepcie a niektory nie. Ja som prvy krat mala zakaz uzivat a dalsie razy uz nie. Problem je v tom, ze pri uzivani antikoncepcie je riziko, ze sa ti vytvori zrazenina a ta by si mohla upchat nejaku cievu a mohla by si pocas operacie zomriet.
Je to na lekarovi a aj na tebe.

hops

mali ste niektorá po op jeden prsník viac opuchnutý? Ľavý mám viac bolestivý vlastne nie bolestivý ale asi citlivý a je viac opuchnutý a asi sa aj horšie hojí. Dr povedal, že tam nieč zvláštne nevidí, že sa mohlo stať že rezli nerv. Mala ste niektorá taký problém?

Laura S

miu miu

ziaden lekar ti nepovie, ze fajcenie je o.k., lebo kazdy vieme, ze skodi. Ale podla mojich skusenosti naozaj staci nefajcit aspon par hodin pred operaciou.mam za sebou 4 operacie a viem, ze ked som fajcila tesne pred, bolo mi po narkoze zle. Ale s hojenim som nemala problem. A poviem ti, po operacii mi ani velmi nechutilo fajcenie.

Laura S

ele 26

logicky, ked sa nad tym zamyslis, tak vsetci doktori robia s tymi istymi implantatmi ( v podstate kazda znacka je to iste ) a aj sposob operacie je rovnaky. Takze vysledok musi byt rovnaky ku komukolvek ides. Akurat ide o to, aky pristup maju k tebe, ci ti spravne trafi velkost a typ implantatu k tvojim povodnym prsiam a aj aby spravne dodrziaval techniku operacie, aby predisiel komplikaciam. myslim, ze ide iba o to.

Laura S

ela 26

on pouziva rozne znacky, zavisi od toho, co si vyberes ty. Ja som tam isla s tym, ze som vedela, ze chcem Mentor alebo Eurosilikon. Nakoniec som sa rozhodla pre eurosilikon, lebo je vraj kvalitou rovnaky ako Mentor a je lacnejsi. Ono tie ceny implantatov velmi zavisia od znacky, a byvaju predrazene iba kvoli znacke. Ale viem, ze pouziva aj Polytech a neviem co este.