Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ela 26 na akej stranke si pozerala galeriu Dr. Kačmára? Kuknem aj ja. Pozri si aj stranky www.loveyourlook.com a wwwbreastimplants411.com daju sa tam vyhladat rozne typy zien po operacii s implantatmi. kuk je tam toho velaaaa
A este k topmu fajceniu, cize staci len obmedzit a len den pred operaciou nefajcit? Tak to zvladnem. diky
A doktor vam co povedal na to fajcenie ked ste mu to povedali? Nema to aj nejaky vplyv na anestezu?

Livaa

ela26
ja som tiez bola u dr.Kacmara,mam okruhle impl. pod svalom a som spokojna. A musim povedat ze vyzeraju prirodzene. Aj ja ked som videla album v Chirmede co mi ukazoval,tak sa mi ziadne nepacili. Myslim ze az po pol roku sa vsetko pekne usadi kam ma,ziadne opuchy..... a vsetko zavisi aj od tvojich povodnych.... Tazko povedat,lebo kazda mame na vec iny pohlad a kazdemu sa nieco ine paci a nemusi byt spokojna. To je vec pohladu....ja nie som narocna,vedela som co od operacie ocakavam.... drzim vsetkym palce :-)

Laura S

ela 26

ja som bola u Dr. kacmara a som max. spokojna, musis to brat tak, ze tie fotky su cerstvo po operacii. Ku ktoremukolvek doktorovi pojdes, budu vyzerat rovnako. Prsia potrebuju nejaky cas, kym odpuchnu, sadnu...Moje tiez vyzerali neprirodzene a teraz su krasne prirodzene. A druha vec je, ze niektore zeny na fotkach maju okruhle implantaty, chceli to tak a tie nevyzeraju tak prirodzene.

ela26

pozerala som galeriu dr. Kacmara a nezdaju sa mi nejake pekne tie prsia, zdaju sa mi dost neprirodzene, ale to je moj nazor...poviem mi niektora v com bola spokojna u Dr. Kacmara?

Laura S

sweetlemon,
ikuska

ano, mas pravdu, ked sa okruhle daju ciastocne pod sval, su na nerozoznanie od anatomov. Ja som to predtym pisala len tak vseobecne:o)

sweetlemon

Ja som zase pocula,ze aj okruhle vyzeraju prirodzene,ked sa daju pod sval,pretoze ich sval vyformuje. No a mozem povedat,ze to je pravda, podla fotiek bab z tohto fora, maju krasne prsicka aj tie s okruhlymi :) ja idem na anatomy a prave som tak rozmyslala,ze som si mohla aj ja dat okruhle, no co uz :)

Laura S

ikuska

anatomicke impl. maju tvar slzy, takze vyzeraju na nerozoznanie od prirodzenych prs, okruhle impl. maju tvar zemle a je vidiet, ze nie su prirodzene. Ale niektorym zenam sa pacia prave take prsia.