Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ikuska

no aj ja si budem musiet zobrat uver dali ti bez problemov??? aky si udala dovod??? a takze vravis ze to nie je nic strasne?

Laura S

ikuska

predtym, ako pojdes na zvacsenie, si musis byt 100% ista, ze to chces, lebo aj ked to podla mna nie je nic strasne, budes musiet tym vsetkym prejst, bolestou, opuchmi...A aby si to vsetko v pohode zvladla, musis si byt ista, ze tym vsetkym chces prejst.Viem, nie je to lacna zalezitost. Ja som si na to napriklad zobrala uver. Najlepsie bude, ak pojdes k nejakemu lekarovi na nezavaznu konzultaciu, mozno ti to pomoze k rozhodnutiu. To, ci potrebujes zvacsenie alebo nie, to musis vediet sama. Ako to citis...

ikuska

Laura S
hm mno to mas asi urcite pravdu len ja sa bojim ze po op ma to bude moc boliet...hm a nie je to ani lacna zalezitost aj ked ich moc chcem.kazdy mi vravi ze ich mam dost velke aj ked mne sa nezda

Laura S

ikuska

je naivne mysliet si, ze ti nejake tabletky pomozu, ved keby to tak bolo, tak zeny nemaju silikony. Aj filmove hviezdy ich maju a to maju tolko penazi, ze by si mohli dovolit najlepsie tabletky na svette. Podla mna je to len reklamny tah, firmy sa snazia zarobit na komplexoch zien.

miu miu

sweetlemon klko si po op? vsetko prebieha vporiadku? u koho si sa nechala operovat? si spokojna s vysledkom? no ty to ozaj beries nejak poctivo. ale aj ja by som chcela aby vsetko prebehlo podla mojich predstav tak asi aj ja budem na tom podobne.

sweetlemon

No ja som si tiez nevedela predstavit, ako mi bude chodit M.,ale da sa to. A s frajerom toho moc nenasexujeme,takze sa nemam coho bat :))) no a este k tomu som aj prestala fajcit 3 tyzdne pred op a asi zbytocne,lebo den potom ako som prestala, som ochorela :((

sweetlemon

Ja som nevedela, kolko predtym treba vysadit tabletky a tak som ich vysadila este predtym, ako som isla na konzultaciu. Pre istotu. No a teda to je 4 mesiace pred op. :) sice zbytocne tak skoro,ale aspon si nezatazujem pecen :)

Laura S

miu miu

chapem, ja som mala ten isty problem, tiez som si nechcela rozhadzat syklus a ani otehotniet :o) Mne doktor povedal, ze to riziko, ze sa ti nieco pri operacii stane je minimalne a ze operacie ako zvacsovanie prsnikov alebo zmensovanie nosa nie su take zlozite a dlho trvajuce operacie, tak tam vraj nie je nutne vysadit antikoncepciu. Ale, ako hovorim, je to na lekarovi, aky ma na to nazor.
ja zatial zijem :o) A nemala som ziadne problemy