Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

ikuska

antikoncepciu mozes a nemusis vysadit, zalezi to na doktorovi, niketory to vyzaduje, iny nie.
Priatelovi sa prsia velmi pacia, najskor bol proti nim, ale to bolo zo ziarlivosti a teraz sa ich nevie nabazit:o)

Laura S

ikuska

ano, na druhom zvacseni som bola preto, lebo prve prsia sa mi zdali velmi male. Prvykrat som platila rovnych 100tisic, to boli velmi predrazene prsia, vtedy som este bohuzial nemala tolko informacii ako mam dnes :o) Za druhe som platila 72 tisic

ikuska

to si musim potom aj vysadit antikoncepciu??? preco??? my sexujeme s frajerom kazdy den...juuuj to si musime potom davat pozor:))) co hovoria chlapi na silikony??? su spokojni???

miu miu

strach ma uz pomaly opusta a skor sa zacinam tesit. ale troska tych prvych dni sa bojim ako zvladnem. ale myslim ze ak to dobre dopadne tak to stoji za to. no ja sa chystam k jezovitovej, ma velmi dobre referencie, aj tu ju baby chvalia, tak hadam maju pravdu. ja som vlastne tiez krpec. mam 165cm a 48kg. a predstavujem si vacsie dvojky skoro trojky. alebo na taku podprdu 70c. joj nech to uz mam aj ja zasebou. ozi a preco si si vybrala prave trsku? bola si na konzultacii aj u niekoho ineho?

sweetlemon

ja som tiez chcela az v oktobri,ale som nevydrzala :) idem k trskovi do ba a chce mi dat 280ml,ja som drobna,ze z toho bude take vacsie 2. take aj chcem, tak snad to vyjde. a ty ku komu ides? no inak ja som si precitala celu tuto diskusiu fakt odd zaciatku poctivo a som taka zasypana informaciami,ze viem asi vsetko :)) tak len pekne citaj a budes taka mudra...no a ako? bojis sa uz?

miu miu

sweetlemon, ja este nemam konkretny termin, ale chcem ist v oktobri. tak sa snazim co najviac dozvediet aby som bola pripravena na 100% tesis sa? ku komu ides a aku velkost si ides dat impl?

sweetlemon

miu miu
ja som este stale pred op,prave ze sa teraz snazim vyzdraviem,aby som mohla buduci tyzden ist na op,termin mam 5.9., no moc neodporucam stresovat kvoli tomu a snazit sa za kazdu cenu vsetko dodrzat,lebo dopadnes ako ja.uplne mi z toho siblo, prestala som fajcit,zacala jest vitaminy a tak,aby som neochorela. a prave preto,ze som to prehanala a telo nebolo zvyknute,tak dostalo sok a tak som tyzden a pol pred op dostala teploty,no des :( tak sa bojim,aby som sa vyliecila teraz...no a kedy mas ty termin?

miu miu

ahojte baby neviete o nejakej dobrej slovenskej alebo ceskej stranke kde by sa dali pozriet fotecky pred a po operacii?

ikuska

Laura S
a preco si si az dva krat zvecsovala??? co sa ti zdali male???takze ked vravis ze sa to da tak potom jo.no citliva tak zvladam...ja osm ppcula ze je to ako svalovica.a no kolko si ty platila???

Laura S

ikuska

zavisi to od toho, aka si citliva na bolest, podla mna je to v pohode, vsak som to absolvovala 2X :o) Skor je to strach, lebo nevies, do coho ides :o)
Dali mi uver v pohode, zobrala som si bezucelovy uver v banke, vtedy nemusis nikomu hovorit, na co tie peniaze potrebujes. Teraz sa da uver vybavit za 24 hodin a nepotrebujes ani rucitela. Chod sa opytat do banky, tam ti podla vysky tvojho platu povedia, do akej vysky si mozes zobrat uver a ake splatky by si mala a kolko by si preplatila. ja som si brala uver na prve aj na druhe zvacsenie.