Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

margaret, si ma ukludnila, ze su super a ze si spokojna. Ja mam len 165 cm a 48kg tak u mna asi mensie impl. ze? nechala si si poradit od doktorky? a co ta vysli? kedy si bola na op?

margaret

miu miu, 180 CM, 65 kg, obvod por prsami som mala 80 cm, cize siroky hrudnik
jezovitova aj s celou kinikou boli uzasni, vo vsetkych ohladoch, ja prave premyslam, ze k nej pojdem aj na liposukciu stehien

bolesti po minimalne, skor diskomfort, hojilo sa to tiez super, raz ma vystrasili take hrudky pod prsnikom, volala som jej, hned si ma zavolala a povedala, ze to je v pohode, to bol citit implantat, pre mna to bola taka skusenost, ze kludne by som si to zopakovala :)

pre mna pri vybere kliniky bol kriteriom aj fakt, ci nedavaju dreny, lebo tie som raz zazila a nemala som na ne chut este raz

a tazko radit, ale keby som mala ist este raz, tak si dam min 450ml, ale to fakt sa vlastne ukaze az na op. stole, ked cloveka otvoria...

miu miu

jaj tie velkosti. margaret kolko merias a vazis? Ja sa len bojim ze som mala a chuda ze velke impl. mi spravia dve gule na hrudi. Chcem to velmi prirodzene ale tiez ked uz idem na op tak nech je vysledok super a aby som nelutovala ze som mohla dat vacsie. Si spokojna s jezovitovou a jej pracou? Bolesti neboli? Aj sa ti to pekne hojilo? tiez sa k nej chystam tak zistujem aka je a ci je jej robota na 100%. dakujem

margaret

ad dreny: bianocka, musim s tebou nesuhlasit, ja som bola na konzultacii u 2 lekarov, kostala a jezovitovej a ani jeden z nich dreny nedava, vraj je to vstupna brana pre infekciu

nakoniec ma operovala jezovitova a ziadne modriny a opuch som nemala, isto to zavisi od techniky prace

a este k velkostiam, ja mam 400 ml okruhle a spravilo mi to "len" vacsie B alebo mensie C kosiky, kvoli tomu, ze mam velmi pevny prsny sval, cize aj ja by som isla do vacsej velkosti

Pegy

Bianočka ja som žiadne dreny nemala a modriny žiadne ,takže možno je to aj o práci operatéra alebo o vyčistení.

bianocka

miu miu
nie každý lekár dáva dreny ale je to lepšie. cez dreny odteká preb.krv a všetky tie tekutiny ktoré sa nahromadia .ak si videla nejaké fotky kde majú dievčatá až fialové prsia tak tam dreny niesu. krv nemala kde odtekať a tak sa vstrebáva do tela.trvá dlho pokial to zmizne a lek. hovoria že je menej pravdepodobná infekcia ked dreny sú. ja som ich mala 3 dni.

miu miu

nebola som este na ziadnej konzultacii, nedalo sa mi popri praci, ale uz mam volnejsie tak sa chystam buduci tyzden. Operaciu chcem v oktobri, tak teoreticky mam cas. A hlavne chcem vediet niektore veci dopredu nech viem co sa mam pytat na konzultacii. Ozaj a kazdej davaju po op dreny alebo to len niekomu? Lebo baby to tu nespominaju. Kolko si ich tam mala ty bianocka? A preco?