Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

ikuska

stoji to od 60 tisic do 100tisic korun, zalezi od doktora alebo kliniky ktoru si vyberies a od znacky a druhu implantatov. Anatomicke su drahsie ako okruhle implantaty.

Laura S

miu miu

ja som som fajcila a nemala som problem s komplikaciami. Akurat, ak ti mozem poradit, nefajci tesne pred operaciou.Ja som si zapalila poslednu cigaretu 10 hodin pred operaciou.Potom som fajcila normalne. Nemalo by sa fajcit, ale moze sa, ked je niekto fajciar, neda sa len tak prestat a myslim si, ze ked budes fajcit s rozumom, nema byt aky problem. A ohladne drenov, ja som po prvom zvacseni nemala a po druhom som mala. Podla mna je jedno, ci mas dreny alebo nie. Akurat, ked som bola na 2 zvacseni, tam mi ich dali a doktor mi povedal, ze bolo vidiet, ze mi ich pri prvom zvacseni nedali, lebo ze som aj po dvoch rokoch mala vela nevstrebanej tekutiny. Ale vlastne povedal, ze dreny nie su take dolezite, akurat pomahaju skor odstranit nahromadenu tekutinu. A vobec som po drenoch nemala ziadne modriny.

Petra2

Pegy
ahoj, ako sa máš... už som 9 mesiacov po Op a vyzerajú perfektne, snáď len som mala ísť trochu do väčších, aspoň o 100 ml. Ale vyzerajú ako pravé.

Petra2

miu miu
cigarety sa neodporúčajú aspoň týždeň pred a 6 týždnov po operácii. Nikotín totiž zhoršuje hojenie rán, pretože zuzuje cievy. Ja som fajčila, ale obmedzila som to z 15 na 3-4 cigy denne.

miu miu

ikuska, urcite zalezi ake mas prsia teraz. urcite ti k tomu prisposobia velkost aka by sa tihodila, ci si kojila alebo nie. Doktor si ta pomeria a navrhne velkost, ale nemyslim ze by ta niekto odmietol. komplikacie sa snazim zistit aj ja, ale okrem opuchov som nezistila nic. Mozno problem s hojenim jaziev. ale citala som aj o roznyych zapaloch na strankach klinik a postupoch ako sa to lieci. vtedy sa musi vybrat impl. a vlozit sa moze az po 6 mesiacoch.Ale myslim ze to je velmi mala pravdepodobnost. Ja ich este nemam tak neviem povedat co na to moj chlap.

ikuska

baby zalezi na tom ake teraz mam aby mi to spravili??? ake byvaju komplikacie??? su teraz vasi chlapi spokoji s prsiami??? ake su na dotyk?? prosim poradte mi