Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

sweetlemon ja som to teda nepovedala nikomu, ja neverim ani jednej tu. Budem zatlkat a zatlkat, len neviem co poviem ked budem tak dlho na marodke. To musim este domysliet. A vlastne v zime ked budem nosit pulovre to lahko zakryjem a v lete sa urobim ze z nicoho nic sa mi zdurili. Ale ako vravim nosim riadne vypchate podprdy tak by to nemusel byt az taky velky rozdiel. Az na to ze teraz budem mat ozajstne prsia aj bez tej vypchatej podprsky. O mne to vedia iba mamina, a tri kamosky ktorym verim a myslim ze to neroztrubia do sveta. A ty ako planujes riesit marodku? kolko planujes byt doma? Potom daj hned vediet ako sa ti bude dat ze ako to zvladas a ci to bolelo......

ikuska

sweetlemon

najlepsie je nic nehovorit...ludia su klebetni...ja som to tiez hovorila a mi vraveli ze mam dost velke.podla mna je to kazdeho osobna vec.iba zavidia

sweetlemon

miu miu
no ja bez tricka som uplna lata,tam fakt neni vidiet,kde mam prsa, mozno len podla bradaviek, ak stoja :))) ale teda fakt tie nakupy su na tom asi najdeprimujucejsie a teda aj leto. ked idem s kamoskami k vode, pripadam si ako ich brat :) vsade som najplochejsia ja a teda takyto titul uz nechcem nosit. inak vcera som zistila,ze vo firme to uz vie vela ludi. povedala som to totiz par babam,o ktorych som si myslela,ze to dalej neposunu. no, a je to tu...tak sa tesim na tie blbe poznamky a pohlady...ale co uz,uz viem, komu mam verit a komu nie :(

miu miu

jaj a vlasne kazdy vyrobca to ma inak znacene. Napr. talansky vyrobcovia maju mensie kosiky a mensie velkosti na slovenske pomery. cize keby porovnas 75B talianku a 75B slovensku alebo inu tak je ovela vacsia.

miu miu

ikuska, tazko povedat ako to je s tymi cislami lebo 80 je obvod chrbta cize ma sirsi chrbat ale B kosik je aj jednotka aj dvojka. Napr aj 70C je taka plna dvojka, 75B je tiez plna dvojka, 75C je uz trojecka, cim vacsi obvod tym je aj kosik zakonite vacsi aj ked je to B, cim mensi obvod hrodnika tym mensi kosik aj ked je to napr.C. Ja mam zase uzky chrbat tak tie kosiky su prisposobene malemu obvodu. neviem ci som to nevysvetlila ako tatar ale tazko sa to pise.

miu miu

sweetlemon no mam take jednotky ale ked si poriadne vypcham podprdu tak vypadaju vycsie, ale stvu ma uz tie napchate podprsenky a ked to dam dola tak nic. A tricko bez podprdy hruuuza a kupit si poriadne plavky je tiez umenie. takto ich budem mat pevne konecne a uz ziadne tricko neodmietnem len kvoli prsiam. tesim sa na buduce leto. xi

sweetlemon

miu miu
no mame to tak podobne, ja mam tiez 165 a 52 kg,ale asi mam tazke kosti,lebo som fakt len kost a koza, hlavne teda hore :) a prsia chcem tiez take ako ty. akurat lekara mame ineho :) trsku som si vybrala na zaklade fotiek bab,ktore boli u neho,jezovitova robi tiez fajn,ale proste trska ma tak chytil za srdce :)) a bola som len u neho na konzultacke,fakt super pristup a velmi ochotny. a ake mas prsia teraz? ja mam nulky asi,lebo vsetky jednotky podprdy mi odstavaju :)