Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ikuska

Laura S
takze kacmar je dobry hej??? bola by som rada keby mi to dobre vyslo.strasne chcem mat vecsie prsia z dobrym tvarom

Laura S

ikuska

zvacsenie prs je hlavne o tom, ze to stoji vela penazi. Hlavne preto by si si mala rozmysliet, ci to fakt chces, ci sa ti ta investicia vyplati a ci budes spokojna. Pri mensich velkostiach implantatov si myslim, ze sa nie je coho obavat.

Laura S

ikuska

ja som bola u Kacmara a neviem si ho vynachvalit.
Silikon si zeny davaju z roznych dovodov, nie vzdy ide o to, ze chcu vacsie prsia, niekedy je to o tom, ze chcu docielit lepsi tvar prs, aj zeny s povodne vacsimi prsiami

ikuska

no a som na tom tak ze uz sa nebojim...len sa snazim ziskat co najviac informacii,najhorsie je to ze ma vsetci stale nahovaraju aby som do toho nesla...

miu miu

sweetlemon a uz ti je lepsie? myslim tu tvoji chorobu ktora ta dolapila. Zvladnes to do bud. piatku? aj si brala antibiotika?

sweetlemon

miu miu
no ja bez tricka som uplna lata,tam fakt neni vidiet,kde mam prsa, mozno len podla bradaviek, ak stoja :))) ale teda fakt tie nakupy su na tom asi najdeprimujucejsie a teda aj leto. ked idem s kamoskami k vode, pripadam si ako ich brat :) vsade som najplochejsia ja a teda takyto titul uz nechcem nosit. inak vcera som zistila,ze vo firme to uz vie vela ludi. povedala som to totiz par babam,o ktorych som si myslela,ze to dalej neposunu. no, a je to tu...tak sa tesim na tie blbe poznamky a pohlady...ale co uz,uz viem, komu mam verit a komu nie :(