Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ikuska
no,mas pravdu, nabuduci nepoviem nikomu nic,fakt sa neda nikomu verit, ani najlepsim kamaratkam,ktore mam zrovna v praci, hm... :(

miu miu

ahoj veiva ja som presne tvoj pripad. tiez jezovitova a planujem tiez oktober ale nemam presny termin. Musim k nej skocit. Uz si bola na konzult? A odporucila ti vysadit antikoncepciu? kedy mas termin a aku velkost si ides dat spravit?

veiva

ahojte kocky, som tu nova :-)idem si dat zvacsit prsia u mudr jezovitovej. termin mam na oktober. je tu niekto kto je na tom podobne?

Pegy

Petra2 ahoooj! Mám sa fain,chystám sa po roku na kontrolu,ináč som spokojná ale tiež by som išla aspon do vyžšieho profilu.Pošli do galérky nejalé foto nech omrkneme.

miu miu

inak je divne ze ked si da niekto vyhladit vrasky, prisit usi alebo zmenit nos je to vporiadku ale akonahle chce zena prsia, tak to ju idu vsetci prehovarat a tvrdit ze to nepotrebuje. Ved to ona vie najlepsie co portebuje a co nie. Ona zije so svojim telom cely zivot tak preco z neho nespravit krajsie ak sa da. no nie?

miu miu

no jasne ze by som do toho isla keby som nespokojna, keby sa mi nepaci tvar, alebo velkost, alebo ze su to placky a nie prsia. urcite..... Ved naco potom ta plasticka ch. existuje. Ved preto aby sa dalo upravit to co priroda pokazila. nie? ved je to pre nas ludi.