Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

joj no nech je to uz tu. Chcela by som to mat uz za sebou. Potom budem tebe zavidiet ze ty uz mas po. A ja sa budem triast pred operaciou.

sweetlemon

miu miu
no, tak som to mala urobit ja. skus napisat tej live mail a uvidis :) potom mozes pozerat prska a samozrejme budeme cakat, kedy prispejes novymi aj ty :)

miu miu

sweetlemon, nevadi aj tak som aj ja premyslala kde chodite furt na tie fotky ked ja ziadne neviem najst. Tak teraz viem. Staci poslat fotky pred a uz mozem kukat aj ja?

murjank

ahojte
ako dlho po opke vas uz vobec neboleli prsia?pri dotykoch od chlapa a tak..ja som 2 mesiace po a stale ma bolia..

sweetlemon

miu miu
inak co sa tyka tej galerky, ja som poslala babe s nickom Livaa fotky pred a dostala som pristup do galerky. Tak sa s nou skus skontaktovat, pozri si prispevky dozadu, mala by si tam najst aj od nej a ked kliknes na jej nick, tak sa ti zobrazi jej mailova adresa. musis ale poslat fotky pred :)

sweetlemon

babeny
prosim vas, mna asi porazi z tych predoperacnych :((( bola som dnes na sono a nasli mi 3 hrcky, asi je to tukove,ale teda neviem, co mi na to povie trska :( nemali ste niektora hrcky pred op?
dakujem za info :(

Laura S

ikuska

cim vacsi implantat, tym je tazsi a tym sa zvysuje riziko ovisnutia prsnikov, implantaty sa rychlejsie opotrebuvaju a je riziko, ze ich bude nutne vymenit skor, ako mensie velkosti. A ostatne rizika su ako pri malych implantatoch.

sweetlemon

miu miu
dnes mi je uz ovela lepsie, este mam sem tam take divne stavy,ale celkovo som uz skoro zdrava, podla mna v pondelok na krvi bude vsetko ok :) teda, ak mi tam nezistia nic ine.