Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu miu
tiez som bola mimo pc,tak uz som tu :) no a odkial si? na konzultacku k nej netreba volat,staci prist bez objednania,len neviem, ako tam maju tie hodiny na konzultacie, ale tuto baby budu vediet.

hops

ikuska
to sa mi nejako nezdá. ved jej práca spočíva nielen v rezaní, vkladaní a šítí, ale aj pozerám ako to vizerá.ň
Ako sa k tomu dr potom postavila?

ikuska

no jedna mala jeden prsnik o dost vecsi a tak mali dat podla toho impantaty a ten mensi implantat dala na vecsi prsnik.mysli ze to jej doktorky chyba nie???nepozornost.... a druhej zasa sa tam dala infekcia velka

veiva

miu miu,
som rada, ze to planujes vtedy, kedy ja. aspon mozeme spolu pokecat o tom ako to prebieha :-) urcite k nej chod na konzultaciu a uvidis aky na teba urobi dojem. ja som tam najprv zavolala aby som vedela kedy mam prist. co sa tyka antikoncepcie, vysadila som ju aj tak takze som sa na nu nepytala. bola si uz u niekoho na konzultaciach?

miu miu

joj neplas ma. hej hned si to naplanujem. brnknem tam a dohodnem to. budem chvilu mimo ale potom zasa dobehnem pri comp a pisem dalej.

sweetlemon

miu miu
aha, no len aby naozaj nieco mala volne,teraz po lete sa baby budu predbiehat co sa tyka operacii, vacsina si to odkladala po lete, takze buduci tyzden tam utekaj urcite. lebo inak budes snivat este dlho :)))

miu miu

no mne sa uz o nich aj sniva to je cooo? nemam termin lebo som sa nebola s p. Dr. dohodnut. stale este mapujem lekarov, ze ci sa nerozhodnem inak. Musim k nej behnut, moznu bud. tyzden. Neni som z BA tak preto to nie je take jednoduche. aj praca volaaaa. Ale pocula som ze u nej je mozny termin dohodnut aj do tyzdna.

sweetlemon

miu miu
no ja som sa rozhodla definitivne asi v maji a myslela som, ze sa zblaznim cakanim na september! ale potom to nejak tak rychlo bezalo a zrazu je to 8 dni :) no neboj, aj tebe to neuveritelne rychlo prejde, ved zachvilu uz pojdes na predoperacne a zachvilu mas po tom. no ja sa trasiem od nedockavosti, v hlave mam len prsia stale :))) som ako posadnuta uz :) tak dufam, ze budem moct ist, neviem, co s tymi hrckami zase...a ako to, ze ty este nemas termin?